Гуде підсилювач керма!

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Аматор, 6 лис 2007.

1. Аматор

Аматор Початківець

VW Passat BIII GTI 1.8i 1988
    Підкажіть де у Львові можна відремонтувати г/к! Ато вже дістало доливати ATF-ку!

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: Гуде підсилювач керма!

поїдь в коператив ласточка тма казали дуже хорший майстер по рульовій.... помоєму саша звати

• Подобається Подобається x 1
  3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

жестяк адназначьна :D

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Телефон Саші 80962183232. Реставрував мені рульову рейку, я задоволений. Номер гаража вже не згадаю, так шо позвони спитай.

Режим роботи такий: до 11 ранку приїзжаєш на "медогляд". Після 11 вже не приймає бо починає обслуговування записаних клієнтів. Він тобі скаже коли приїхати (скорше всього через кілька днів бо має багато клієнтів) і можливо щось треба буде купити, наприклад пильник рульової колонки. Всякі сальники купувати не треба, у нього є свої. Рідину для гідропідсилювача він теж має, але як хочеш можеш купити сам.

5. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

то дорогий майстер?

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

50 баксів за ніч :)

Ну як в гаражі може працювати дорогий майстер? Звісно, що найдешевший!

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Я вже точно не пригадую чи то 150 чи то 200 грн заплатив. Плюс я купив пильник і рідину ГПК. Хоча мені казали, що реставрація рейки коштує до 100 баксів. Можливо це залежить від складності конкретних випадків.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Логічно, що на кожну машину буде своя ціна. Наприклад, щоби в мене зняти ГП потрібно відкручувати кпп, а за це за 100 грн ніхто не візьметься точно. Тому все відносно.

9. Аматор

Аматор Початківець

VW Passat BIII GTI 1.8i 1988

А що може є інший?

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Може і є, а чим тобі той не подобається?

11. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

А чого він йому має подобатись?

12. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

блін.... той майстер на ласточці немає поваги до клієнтів, і він там не один, їх кілька! якісь напряжні і говорити з ними дуже важко....
    якшо гуде гідропідсилювач то проблема може бути зовсім не в рейці а в помпі. рейка переважно стукає якшо зношена, а ше може бути заклинена - для перевірки цього підніми машину на підйомнику і покрути рульом на заглушеному моторі.
    а ше - кинь кусок магніта на дротику в бачок з АТФкою і витяни через день - побачиш шо з нього буде:)

13. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

1 ну як підняти на підйомнику покрутити то шо має бути? крім того ош руль буде крутитися? які ознаки

2 а з магнітом які ознаки?

3 якого ти майста порадиш по рульовій?

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Дійсно, я теж помітив в того Саші, що бракує ставлення до клієнта саме як до КЛІЄНТА. Абсолютно аналогічне відчуття зі знаменитим Андрієм інжекторщиком , що на китайській стіні. Очевидно це через те, що по-перше клієнтів їм зовсім не бракує і вони не відчувають потреби в тому, аби їх ублажати. А по друге вони у своїх сегментах фактично монополісти , вони знають, що роблять найкраще і найдешевше, нема конкурентів, з якими за нас клієнтів треба було б змагатися. Якби з"явилося ще декілька толкових майстрів по тих напрямках, то очевидно, що і якість обслуговування би піднялася. А так, маємо те що маємо

15. CAT

CAT Місцевий

якшо на підйомнику руль туго крутиться то знач в тебе рейці ппц

з магнітом дуже прості - коли в тебе помпі ппц то в АТФці куча металвої стружки і як магніт туда кинути то витягнеш його обліпленого стружкою схожого на їжака.

я не пораджу майстра, я пораджу рульову міняти на нову. і ненада - дорого і так далі. хочеш шоб машина нормально функціонувала став нормальні деталі.

п.с. а чого в тебе так багато запитань?:)

16. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

бо хочу знати

казали шо мені скоро треба буде міняти насос до гп

17. CAT

CAT Місцевий

і памятай - перед заміною помпи обовязково поїздити тижня два з магнітом і потім замінити АТФку разом з помпою. Бо інакше нову помпу викинеш через місяць.

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Є. Десь на Щирецькій за Південним. Всі, хто знає про нього - хвалять. Але координатів не знаю, якби хтось знайшов вішайте тут і паралельно мені або Мартіні в приват, повішаємо на головну.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)