Лавини радості, потопу кохання, келихів блимання, коляди співу. Дарунків безліч, багато колядників а також Сильвестр до ранку з келихом шампанська! Веселих Свят!!!!!!!!! бажає jaszczur з сім'єю
Думаю для декого було б веселіше свято, якби дід миколай "нібито" з польщі не розвів їх на бабки, а приніс під подушку заборговані подарунки. Наглості аферистів немає меж, ТИ ТІПА ЗАРАЗ ДОБРИЙ АНГЕЛОЧОК.
ну... не треба вже аж так... Тобі ж сказали, чекаємо до 1.01, а там видно буде, всяке буває Дякую jaszczur, за привітання
Foma, вчинив jaszczur справді, м'яко кажучи, негарно, але чекаємо як підмітив KIT! До речі, Саша, буває всяке - раз, а не систематично, тому це не виправдання. Помилка людини є, і її не виправдати, а тре виправляти (на що і чекаєм з надією до 01.01.09)! P.S. Надіюсь, що привітання від серця, як що так, то приєднуюсь до слів вдячності! ))
Не хотілось би в цій темі розсусолювати це... Додам лиш - грошиська псують людей, чим більше - тим більше псують, отож...
Я також вдячний за вітання і приєднуюся до них... Зара всі добрі будуть?? грошей не стає.. криза)) Ше гірше буде))
інколи дивуюсь наївності людей. Можете всі кинути мені по -1 з 1,01,09 якщо я не правий! І не забудьте по +1 якщо я правий.