Буду коротким: Все сталося від пів 12 до пів 1-ї години ночі, Зупиняє мене інспектор : І:Ваші документи я:прошу І:шось пили? я:Ні І:пройдіть в машину ДАІ Я:Для чого? І:На пару слів я:Нехочу І:тоді їдемо на експертизу(трубочки мені навіть не предлагав,як вияснилось пізніше в нього її нема) Я:Їдемо(експертиза нічого не показала,ми розїхались) Через 20 хв він знову мене зупиняє: І:Чому не пристібнуті і пасажир? я:Тількищо Відстібнулись (ми з ним почали заїдатись) І:Ваші документи(буде писати протокол) я:прошу , но я не буду згідний з протоколом і не буду його підписувати І:йдемо в машину я буду писати Я:пішли(сидимо він написав протокол я нічого не підписав і він мене відпустив)навіть сказав Щасливої дороги, Проблема така він мені не відав талон для порушень і я його імені незнаю нічого про нього знаю що він не з мого міста а з обласного центру!Як мені це питання владнати Підкажіть!
якщо він стояв на тому місці де мав стояти то можеш звернутися до найближчого поста ДАЇ або в міське ДАЇ і запитати хто б там мав стояти.більше шось варіантів не приходить в голову.
Ні не дав !Він просто ніби анолював цей протокол ( я просто почав з звонити в службу підтримки і говорив йому що подам в суд і він не захотів цих труднощів і відпустив мене) я приходив в міське ДАІ ,вони кажуть що це треба їхати в Обласну ДАІ і там його вишукувати! А якщо цей талон вже не знайдеться то його можна відновити чи треба заново Здавати на права?
Якщо протокол не порвали в тебе на очах, то схоже ти попав. Що значить "анулював протокол"? Протокол тобі треба було підписати, вказавши в поясненнях шо ти нічого не порушив і не згідний з інспектором. Те шо ти не підписав протокол і навіть не взяв його копію, значить шо тобі скоріш за все доведеться оплатити штраф. А ше плюс він тобі влаштував зайві проблеми із тим талоном
Дуже розсмішило слідуюче: Кого ти будеш шукати???? Вітру в полі??? Чи поясниш в обласному ДАІ: "стояв там то і там дядько в формі з паличкою" П.С. розумію що в чоловіка проблеми, але написати не втримався..
Є пару правил: -Завжди перед тьорками (якщо дійсно порушували чи не порушували і зупинили непонятно за що) слід записати всі дані інспектора, що вас зупинив-як звати, посвідчення і тп. -Даішнику ніколи не треба вірити, йому на вас по*уй -Протокол слід підписувати завжди, але в камєнтах писати все що думаєте, згодом будете оскаржувати постанову в суді P.S. думаю штраф у розмірі 80-82грн будете оплачувати, сума невелика, проте вже буде наука...
Напишу, може комусь стане в нагоді. Вчора мав маленький інцидент з Даї. Не вдаюсь в деталі, але поїхав я від них без свого доручення. За 5 хв повернувся - їх не було вже. Я почекав, позаглядав по сусудніх вулицях - нема. Але на те місце (рибне) приїхали інші. Кажу так і так. Вони: їдь на Городоцьку в ДАЇ, там з 20 до 20,30 в них перезмінка, чекай там. Чекав я з 19,45 до 20,45. Приїхали, віддали. Поцікавились типу співчутливо, чи не довго чекав. Тому кому якогось дока не віддали, то там їх шукайте, але В ТОЙ САМИЙ ДЕНЬ, бо потім вони пишуть рапорт і хто зна куди то передають. Поки чекав то поспілкувався з одним інспектором, подивився на їх "життя". Мораль: вони в більшості нормальні, робота в них не мед. І хоч приємного в тому всьому мало було, але висновок 1: НАРОД, НЕ ПОРУШУЙТЕ!
Це ти мабуть спілкувався з тими, що працюють в канторі на Городоцькій, а не з тими, що на дорогах капусту косять Нормальні на дорогах - велика рідкість