Відповідь: Golf III за 16000$ 1.6 чи 1,8 бачив то оголошення... там пише шо стан нової машини... гольф Енді (помоєму так) кручє.. в нього такий колір (синій) і сама краска шо нічого тюнити нетреба я би той гольф повність чорним, червоним або жовтим робив і ставив на чорні катки.. нелюблю коли ставлять все шо можна...
Відповідь: Golf III за 16000$ може бути бо на третьому гольфі мене цікавлять тільки 2,0 16v і 2.8 кинь лінк на то оголошення може хтось купить
Відповідь: Golf III за 16000$ Руль «МОМО» то такий момо як в мене спарко http://cartuning.kiev.ua/catalog.php?cat=ruli тут такі є про оригінальні МОМО шо в рулях момо мені подобається найбільше це те що сам обод зроблений з трьох різних кавалків шкіри.. виглядає просто бомба!!! до чого я почав про той сруль.. якщо він набздів про руль то мабуть і решта того тюнінгу якийсь сакс
Відповідь: Golf III за 16000$ 2 Solaris Чувак, я помітив, що ти приходиш на цей форум для того, аби пообсирати все підряд. От і тут знову так само - то не так, руль-сруль, катки не такі, то я би зробив інакше і тд... От ти зроби , тоді подивимось, чи дійсно знаєш про шо говориш, чи так порожняки поганяти заскочив. Людина, яка претендує на звання провідного клубного обсирателя, мабуть, мала би починати із себе, нє?
Відповідь: Golf III за 16000$ +1 MARTINI Додано через 3 хвилини Пі..ти і обсирати то не мішки тягати,а машина зроблена зі смаком,і яка різниця ,що там під капотом,тут ставка робилась на зовнішній вигляд.