Як дізнатись чи підроблений Талон ТО

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Rock, 8 лип 2010.

1. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    В неприємну ситуацію попадаю вже 2-й раз , якби не друг в міліції то були б серйозні проблеми :ireful:

1-й: Зупинили, попросили показати, талон показав, сказали що підроблений
    2-й: Зупинили сьогодні, також покажіть талон, підроблений, захотіли 2000 гривень(я аж обалдів), коли спитав як відрізнити, після того як друг поміг, сказали їдь і все

Талон зразка 2011 паперовий

робився через рішалу 2 рази

незнаю як відрізнити справжній талон ТО від Підробленого

якщо неважко шановні сфотографувати свій талон ТО 2011 і кинути ссилку на фото хочу подивитись чи дійсно в мене підроблений чи ні

можливо хтось знає по яким критеріям визначити чи справжній талон чи підроблений

дякую

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    щойно отримав 4 талони - 3 шт. 2012р., 1 - 2011 , червоного кольору. Глянь на номері талону - має бути голограма з написом МВС і гербом.

3. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Найпростиший спосіб - піднести талон ТО під ультрафіолетове світло, на талоні мають бути позначки які не видно не озброєним оком.
    Візуально можна побачити такі рівні захисту паперового ТО: голограма на номері талона ТО і державний герб на надпису "ДАЇ МВС УКРАЇНИ", який видно при певному куті огляду талона.
    Звідки впевненість що в тебе підроблений ТО?! Можливо просте взаття на "ПОНТ"

4. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Vova$ голограма з надписом присутня

JimmyMS - голограма на намері є переливається і герб під світлом також якщо добре придивитись присутній

5. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Ну тоді тобі попався Даєц-проффі-ультрафіолет,а відпустив він тебе тільки за "красиві очі".
    І якщо в тебе дійсно підроблений ТО (тфу-тфу-тфу через ліве плече :) ), тоді я не знаю як виглядає справжній.

6. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    тепер потрібно найти ультра фіолетому лампу і подивитись

JimmyMS - "Найпростиший спосіб - піднести талон ТО під ультрафіолетове світло, на талоні мають бути позначки які не видно не озброєним оком." які саме знаєш ?

ще таке питання - чи є якісь організації які можуть визначити чи справжній талон чи ні і дати відповідний документ ?

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Так. називається ця організація "Львівське МРЕВ ДАЇ" )))))
    але швидше за все якшо талон таки дійсно підроблений то в тебе його конфіскують і почнуть шось судити можливо і ше шось. Почнуть рішати де взяв і т.д... Це документ, а підробка документів це вже кримінал...

Ти простіше сфоткай свій талон і всі подивляться чим він відрізняється від своїх...

8. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Які саме я не знаю, але якщо в тебе при ультрафіолеті є якісь позначки (думаю то держ. герб або напис "МВС", чи ще щось) процентів 95,що талон СПРАВЖНІЙ. Так як ті хто його підробляють не мають такого обладнання (покупка такого станка окупить себе не скоро, а таким "діячам" треба срубити бабки вже і сразу), а щтампуть на високоякісних лазерних принтерах.
    Зайди в любий супермаркет і попроси дівчат на касі хай засвітять тобі твій ТО.

9. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Дякую за допомогу тепер принаймі більш менш можу розібратись в талонах а то бути зеленим в тому в нашій країні збитково

Останнє редагування: 8 лип 2010
  10. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Не хочу дуже мішати вам в дискусії, але мені просто здається що тебе на "лоха брали." Теж мені "профі" наїхали на тебе щоб ти бабло витягнув і відмазувався з перестраху. Як би підроблений талон то гарантовано вони б тебе не відпустили з ним.

11. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    :yes: теж так думаю
    + при бажанні ДАЇшники могли по рації пробити по базі чи видавався такий талон ТО за таким номером.

12. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Одне запитання,ти маєш квітанціЇ оплати ТО,якщо так то я би не переживав (походу паперові талони незареєстровані на певне авто),якщо є доки про сплату шли тих полосато-лапих нах.:ireful:

13. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Foma - може на "Лоха і брали" але я ж спочатку сказав що подзвонив знайомому з міліції і він поговорив з ними попросив щоб відпустили вони сказали що своїх поважають і тому я можу їхати а так то хотіли 2000 гриваків

квитанцію маю тільки про сплату податку

14. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    та просто зрозуміли, що не получиться розвести.
    в мене від того всього закрадається така думка, а чи справжні ДАЙці то були???))))))))))
    На Краківському стільки різного форменного одягу продається...)))))))))))))\
    та ще й часи такі кризові настали...

15. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    В мене нічого такого подібного немає... Він вигорів на сонці і ледь розовий....

16. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Розкажу тобі одну дуже смішну історію. Я колись давно їздив на жигулику, так ось їду собі нікого не рухаю, раз махає полочкою той під...р, я став він взяв мої доки і оформив мене що я ніби був пішоходом і не в положеному місці переходив дорогу, я ще й розписався в протоколі. Він сказав що їм для галочки треба пішоходів наловити, і штрафу ітак не прийде бо то пільки попередження. Я аж коли на роботу приїхав і тоду зрозумів що відбулось, як "лоха розвели", чесне слово як би хтось розказав то ржав би з нього. Штраф правда дійсно не приходив, але факт. Їм не хотілось за пішоходами бігати то вони мене записали, куда я дінусь документи в них є всі дані точні як не крути. Ось так, добре що штраф не зняли з мене. Саме цікаве що тоді я вже мав років з 22-25 , і не малий водійський стаж, а розвели як пацана.

17. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    :lol:
    в мене таке саме було зимою!))))

18. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    коротче як на диво наші умільці "Смітнички" десь дістали талони ТО 11 року які мають всі ступені захисту однак в них є баг це голограма яка клеється на номер талону ну і відповідно сам номер всім ДПС-никам відомі номера талоні то які можуть бути підроблені ось така фигня блін

Нічого нормально в Україні не можуть зробити і підробити

19. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    вибачай, але нічого не зрозумів з того допису.
    як саме підробляють, які номера???

20. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Сьогодні товариш з внутрішньої міліції вияснив що мій талон який робився церез рішалу є підроблений, тобто Менти якимось чином дістали талони ТО 2011 які мають ступені захисту які видні під ультра фіолетовою лампою але немали голограми, так ось вони ту голограму клеїли самі вручну (Дибіли), причому самі номера талонів якимось чином були визначені внутрішнією міліцією і ДПС був виданий список номерів підроблених талонів ну і відповідно відмітки як розрізнити якщо таой список небуде під рукою

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)