Добрий день! В мене гольф3 1,9 ТД 1993р.в. Номер двигуна 1,9 AFN 110 к.с. Проблема така що такий двигун ставили в моделях з 1996 р.в. В 1993 таких двигунів не було. Мій двигун мав би бути 1,9 1Z 90л.с. Питання. Як можна дізнатися чи це мій двигун наприклад по номеру кузова і двигуна?
Ніяк. Лише по таблицях випуску двигунів для даної моделі. Якщо двигун не випускався в той час, коли була випущена ваша машина, то висновок один - двигун не рідний. Зверніть увагу, що таблиці для різних країн можуть відрізнятися. А вся фішка в тому що закордоном двигун вважається запчастиною авта, яка не підлягає реєстрації, на відміну від нас.
У нас, по-моєму, вже теж не підлягає. В мене в тех паспорті нема номера, головне, щоб об"єм співпадав. Хай хтось поправить, якщо я не правий. До автора: так тобі повезло, новіший і потужніший дістався!
Добре,- а блок підходить до всіх моделей двигунів я маю на увазі від 64 к.с. до 110к.с., може це лише блок від нової моделі. Бо я можна сказати не чую в себе по їзді що в мене під капотом 110 коней хоча я не пробував на 75 конях їздити але можу порівняти приблизно з іншою маркою машини на 90 коней вона під гору литить а в мене потрібно чуть добавляти газу. Може сітка в клапані (грибку) забита на кришці розпридвалу?
Номер двигуна по ідеї має писати на табличці біля правої фари Заводський номер, номер двигуна, номер кольору, вага, тощо. В мене лише номер кузова і вага решта прочирки подивіться в себе чи у вас є?
Так саме той що пише, чи ти думаєш номер перебивали? Питання має звучати, чи ГБЦ могли поміняти, але я ніяк не второпаю, як по ГБЦ можна взнати чи від того вона двигуна чи ні - якщо підходить і працює, то в чому питання? Чи то має бути питання про "мозги"(блок керування) які при тесті видають інший номер двигуна ніж той що є?
Питання в тому що блок двигуна може бути AFN а начинка двигуна головка, поршнева від AAZ, 1Z виходить двигун вже не має 110 к.с. а 75кс. Яка путужність двигуна?
Поршнева повинна бути від того ж двигуна! Так, інколи ГБЦ може бути від іншої моделі, але аж ніяк не від такої де потужність менша 30 коняк, тобто має бути розрахована на таку саму потужність. Тобто твої підозри в потужності двигуна, скажемо так - не вірні. Потужнісь може впасти якщо мозги розраховані на інший двигун, і наприклад постійно збіднюють паливну суміш, або ще щось в тому роді.
Поршнева однакова, ГБЦ однакові...розпредвали можуть бути різні і клапана можуть бути не однакові. Ще на потужність впливає система вприску... вони на ААZ і 1Z можуть бути різні. Розбирався тільки з 1Z. З ААZ не мав справ. Візьми ЕЛЬЗу і порівняй там є всі дані по двигунах і побачиш в чому різниця. А хочеш точно знати що в тебе був за двигун - треба по VIN пробити комплектацію.... пошукай в неті на автофорумах сидять хлопці які працюють в діллерів і пробивають офіційну комплектацію
ідеш в МРЕО, даєш гайцям троха гривень і просиш щоб витягнули з бази твою облікову картку. Там і побачиш номер двигуна, той номер порівняй з номер на блоці свого двигуна та зроби відповідні висновки!
Не так все легко. В МРЕО в картці записаний той номер, з яким останній раз ставили на облік. Щоб взнати історію - тре по базі шукати "дозволи на заміну основних агрегатів автомобіля", чи як там воно точно називається... а їх, деякі МРЕО, спецально губити люблять, теж за гроші
І ше - це вакуумна система AFN Uploaded with ImageShack.us А це 1Z Uploaded with ImageShack.us Думаю тепер точно визначиш який в тебе двигун