незнаю що то буде але вчора був у Арсені на 700-річчі і офігів від того що людей там дуже мало було. від друзів чув про скорочення , замороження з/п, а сьогодні зменьшення з/п і мене зачіпило..... хреново короче. а у вас як?
А я був 7 місяців на лікарняному в звязку з дтп. Тепер зібрався вийти на роботу. А мені кажуть ссорі але нема місця. Я взагалі в шоці з того шо робиться. Думаю в усьому винна не криза а ті під-си що зараз при владі... Незнаю навіть шо робити зараз без роботи ітак 7 міс бідував а ше й кредит за квартиру на плечах...
Криза впливає погано на кошильки усіх простих і не простих. Ось анекдот якраз в тему. Розмова даох банкірів про кризис економічний в Україні- 1- Як ти друже спиш вночі дивлячись на ситуацію в країні? 2- Та добре сплю як мала дитина!!! 1- і як? 2-Та во сьогодні навіть обісрався увісні.!!!!
-Тату,а нас зачепить світова фінансова криза? -Синку,це олігархів вона "зачепить",а нам ЖОПА ! ....прийдеться таки підтягнути паски,а ще плюс до того люди самі зробили ажіотаж навколо своїх вкладень (особливо ті,що вже раз втратили в 90-их)!
Ніколи не думав що вона мене зачепить, але.... я не банкір, але моя робота напряму повязана з банківськими кредитами. Нема кредитів-нема роботи-нема грошей. За останній місяць обєми робіт зменшились як мінімум вдвоє ((
Ага..., я не один виявляється на планеті По мені, то всьо "ох..ний розвод", причому світового масштабу Отак нас всіх хтось тупо купить, наші машини, квартири, роботу. Пора вже щось палити!!!
А я бачив сьогодні очі продавця КАНТОРА Мяко кажучи вона була тоже в шочі, і тут же появилися долари в продажі, чекаю 5,5-5,7
Мою сім'ї зачепило хавайся, щодня на курсі втрачаю великі гроші. В місті Долар не купити. Приходиться розраховуватись в грн по запропонованому курсу. Іноді ціна (на Долар) з ранку та ввечері відрізняється на 1-1.2 грн. Всі в шоці! Гірничо збагачувальний комбінат працює на 50%. Зупинилось 50% трикотажних цехів. Як добре що не взяли кредит на авто (г5 1.9 тді 3 роки, чорний все окрім кожи), як тепер спокійно на душі, прокормити себе ще можна а от кредитом би захлинувся. Зараз ще газ по 500$ отримаємо, металургія та хімія не виживе, тоді з відки буде Долар йти в країну? Прогнози дуже погані, надіюсь за пів року щось стабілізується, хоча при нашій владі .....
Вже не будуть) Долар впав... Оскільки україна взяла у світового банку кредит на 16млрд. доларів) Тупняк... всякраїна живе в кредит...
Ну та, зважаючи шо світовий банк бере гроші з народу)) тобто 16млрд доларів, це приблизно по 1000доларів на душу у всьому світі) Тобто можна сказати шо кожен з нас вже висить 1000 баксів своїй країні =) гг
вчора шуфрич по ящику мудрі речі говорив, як мені здалося. На фоні економічної кризи ми маємо в країні умови, коли ця криза стає ще гіршою. Уряд відкрив дорогу імпорту, імпорт здебільшого дешевий, а тому українські виробники загинаються, а це втрата робочих місць, ріст злочинності і тд. Народ купує імпорт ,а отже бабки з країни вимиваються за кордон. Зараз ми беремо в Заходу позику в парканадцять мільярдів доларів і куди вони підуть? Та туди ж - народ купує імпорт і бабло тече туди, звідки прийшло - на Захід. Тобто ми підтримуємо західну економіку і при цьому країна залишається ще й винна мільярди тому Заходу. Якщо Шуфрич не бреше (а його ніхто чомусь не спростував) , то фтопку таку владу, яка веде таку безкрамотну і антидержавну політику. Я за вибори
Це дивлячися з якої сторони подивитися)) З іншої сторони ти висиш країні 1000, щоб вона віддала кредит)