питання в тому, що якось було помічено, що фара світить не повністю, з низу світло не відбиваеться, а просто чорна пляма. Бажання розібрати фару, і всьо добре почистити. Якщо в когось є якісь пропозиції що до питання, пишіть! Дякую за увагу.
простіш простого))) знімаєм фару, відщолкуєм тримачі шкла до пластмаси ( там їх 4) берем фен побутовий( можна і для волося) нагріваєм по контуру склеювання рівномірно,щоб шло було досить телим! ,акуратно викруткою підвантажуємо з любого кута( герметик буде тянутись, підрізаємо ножичком) замість викрутки я маю пластмасові шпатильки ,це більш надійно!!!!!!!!! в тому самомупорядку назад))) головне гарно притиснути і ше раз прогріти і притиснути)))
Познімай защолки (2 зверху, 2 знизу), візьми гироку плоску викрутку і пробуй акуратно відділити скло від корпуса, якщо не піддається, розігрій той герметик в стику скла з корпусом феном, тоді точно получиться.
я фари грів в духовці( рівномірний прогрів гарантовано), старий герметик зчищував і клеїв на новий для скла.
щоб не створювати новоъ теми!)) а якшо після миття авто, фари з середини запортівають.... як з таким боротися??
ніколи ним не користуюсь( якшо брати до уваги фарки з фольциків) при збиранні фари НАДОокуратненько шпатильком попідтягувати старий герметик на серединку рівчачка і гарно прогріту( феном)шкляку притиснути, бо сунути в духовку ,якось не моє,навіть коробку картонову не люблю з диркою для фена) ось і всі діла))) нюанс!!!! якшо є багато пилючки на герметику ( псикалкою для вікон і ганчірочкою протерти)