Привіт народ. Потрібна ваша допомога. Маю ноут 160 Гб, але без розбивки, є тільки один диск С:. Як розбивати голий хард, коли там ще нема системи я знаю, а от коли вже є, то щоб не переставляти Вінду заново, то не знаю. Хелп.
Є спец проги типу партишиин меджіка, в ньому зменшиш розмір диска с а на вільному місці створиш новий диск. но треба обовязково зробити резервні копії всіх файлів
ні не обов'язково. Головне те, що діятись це все буде зпід ДОС, тож оформи ноуту живлення і вільного часу годинку або дві =)
Прога Acronis Disk Director вона записує всьо шо ти хочеш зробити в бут скріпт і виконується до завантаження системи і там кажись є версія під вісту. Або як варіант "Recovery CD Image Pro 9" там так робиться: 1) Запускаєш прогу і робиш загрузочний диск 2) Грузишся з того диску і робиш всьо шо хочеш.
Розбивка мені потрібна, щоб поставити ще одну вінду - ХР. але так щоб Вісту не зносити і щоб не ставити два Віндовса в один диск, бо вони будуть конфліктувати. Треба з диску С: вирвати якихось 10-15 ГГб, щоб зробити диск Д, шоб поставити туди ХР. Напевне з цього мені треба було і починати