3 дні тому дивлюся - бензин подешевшав - 3.90 ... О, думаю, треба заправити побільше, бо знову підскочить. Залив 25 літрів, хоча традиційно ляю 10 На другий день бац - 3,65 і так до сьогодні тримається Така ціна була влітку 2005, коли я купував машину... Тенденція не може не тішити Я-ну-ко-віч! Я-ну-ко-віч! Я-ну-ко-віч! :mrgreen:
Відповідь: Як вам ціни на бензин Та все одно приємно 2 місяці тому на 10 літрів треба було 48 гривень, а зарас 36,50 різниця дуже відчутна
Відповідь: Як вам ціни на бензин Давайте запросимо Януковічьа стати мембером клубу!:-D Пора правітєльству їздити на правильних машинах. 8) Данбас паражняк нє гоніт! Слава Януковічьу! Дайош 95 за 50 копійок!:-D
Відповідь: Як вам ціни на бензин Так ціни на бензин стали трохи приємніші.. Хоча десь 2 тижні назад заправляв у Львові по 4.05 а 100км від Львову в Нововолинську по 3.84, зараз вже ціна однакова, але чому був такий розрив (20 коп на літрі) то хз.
Відповідь: Як вам ціни на бензин Я думаю , шо на ціни впливає ситуація в Іраку. Засудили Саддама до повішення, впали ціни, а якшо повісять, то ще більше впадуть Такий мій прогноз! Так шо хай живе Джордж Буш молодший !
Відповідь: Як вам ціни на бензин Як добре шо Саддам не читає наш форум. А то би тобі, MARTINI, весь мусульманський світ об'явив джихад.:mrgreen:
Відповідь: Як вам ціни на бензин не можу не погодитись з тим, що платити менше і іздити більше - це приємно! та це всьо не яник, то такі тенденції на світовому ринку нафти, і ціни впали не лише в нас, а і у цілому світі, наскільки орінтуюсь, то це вже стала ціна на пальне, ну прнаймі на найближчий період, ну то якшо не буде кінця світу, чи мусульмани не оголосять МАРТІНІ джихад =)
Відповідь: Як вам ціни на бензин мартіні як що весь мусульманський народ почне на тебе полювати можеш пару рочків в мене в підвалі поховатися - я тебе в біді не лишу!!!
Відповідь: Як вам ціни на бензин Не довго думаючи: Зашибісь! Всеодно , поки машину зроблять, то пішоходити буду
Відповідь: Як вам ціни на бензин і взагалі нема в мене ніякої трави і незнаю шо то воно таке!!! :roll:
Відповідь: Як вам ціни на бензин Хе-хе Але ви смішні Ніхто не чув шо на днях було 100 днів уряду? і хоть шось треба було зробити файне - вот і зробили шо попроще Так ціна звісно на світовому ринку знизилась на нафту, але раніше то на ціну бензи в Україні не дуже впливало А дешевим бензином можна тішитись ну ше місяць-два.... А далі будем кататись по 5 грн за літру
Відповідь: Як вам ціни на бензин Я-ну-ко-віч! Я-ну-ко-віч! Я-ну-ко-віч! Він тут нічо недопоміг це просто ціни впали на ринку!
Відповідь: Як вам ціни на бензин Та це звичайно добре, але в мене тепер більші підозри щодо її якості!
Відповідь: Як вам ціни на бензин Ну незнаю хто де, а я майже завжди заправляюсь на Лукойлі при виїзді зі Львову, там маленька заправка, але бензином я задоволений повністю!