А шо в ній такого особливого якщо не секрет??? Джеркала - гівно, накладки на дворніки - то саме. Ше тіки болотніків зелених "спарко" не вистачає...
да, вона без всякого тюнінгу, але все в оригіналі і влуплена в металік. Між іншим їй 33 роки і ніде не варена і не бита. пішла за 3000 у.е.
зайві дзеркала і накладки на двірники, а ще бракує хромованих ковпаків на колеса а загалом класика рулить
мені подобається колір,кось мріяв про таку,але мене відмовили і я купив пассат.)))) а фарба класна мені коляр подобається.ціка скільки вартує така покраска. П.С. в мене в брата 6-ка яка поза 30 має(вроді 36) її дідо з заводу брав теж все оригінальне,правда мотор вже відживає свої останні дні(((
фАРБА КОШТУВАЛА 3 РОКИ НАЗАД (ТОДІ Й БУЛА ПОКРАСКА) 400ГРН+ ЛАК І ЗАТВЕРДЖУВАЧ 400. І ПІДГОТОВКА З ПОКРАСКОЮ 250 ДОЛЯРІВ ПО-БЛАТУ РОБИЛИ. дВА МІСЯЦІ СТОЯЛА І ДЕНЬ-В-ДЕНЬ ТЕРЛИЇЇ. ШПАКЛІВКИ ПРАКТИЧНО НЕМА. ПРОСТО ПЕРШИЙ РЕМОНТ (КОЛІР ВИГОРІВ) І ТРЕБА БУЛО ПІД МЕТАЛІК ВСІ ЦАРАПИНКИ ЗАШПАКЛЬОВУВАТИ. ФАРБА ГРЕЦЬКА БОДДІ.
Iнша копiйка! СУПЕР копiйка!!!!!! Вот вам правильная во всех смыслах копейка и фоторепортаж как ее делали!!!!!! http://www.intei.ru/news.phtml?id=46 Особенно вот эти фотографии понравились!!! Вроде сток! ....а вроде и не совсем СТОК!!!!!!!! Все остальные фото по ссылке!!!!!
І я так само кажу.... Дівчата на ці зеркала так кидалися!!!! Знали б ви, хлопці скільки я в цій копійці перелюбив дівчат!!! Пассат ще до тої кількості не дійшов, але в ньому місця-ОГО-ГО!!! Погано, що не придумали душ