Набридло ыздити на джипы . Тому по ходу дещо змынюю ы радыю Поставлены накладки на пороги ы арки GTIшны . Замина скла заднего з спойлерком . поставив стабилизатор ы занизыв а, а ще губу передны GTIшну .Решетка перероблена в беземблемну...
Відповідь: Як вам мий гольфик 84 р ( заниження) Гарний гольфасик. До того всього задній спойлер акуратний такий невеликий - просто маст бі.
Відповідь: Як вам мий гольфик 84 р ( заниження) Накладки на пороги у Киевы быля Авторинку великий шрот там забрав ъх оригынальны ,як вияснилось, що треба купувати ыншы накладки на арки ., оригынальних не було дали новы . Все це коштувало десь500 грн з величезним торгом . За все оригынальне хотыли 200 баксыв. Губу Gtiшну за 130 грн в оригыналы Отаке!
Відповідь: Як вам мий гольфик 84 р ( заниження) Я б сказав, що БМВ-шні! ;-) Хоча знаю, що є такий малюнок і у ВАГ -а!
Відповідь: Як вам мий гольфик 84 р ( заниження) Але то не означає, що диски виробництва GM. А просто диски выд БМВ посавили на Опеля. Розстав у Опеля був тикий само як і в нас 4*100. ЗІ Доречі інфа є про ББС? ;-) Я купити їх хочу.