Відповідь: як вам моя нова авто? 1,4 мі, 95 р.в. 5ст кпп. ел. люк, без електропакету, 1,5 р в Україні, гнлась під замовлення, стан відмінний, . купляв я в жінки, машина дійсно доглянута, новий акб, на дисках. літня гума. потребує поміняти 2 ремні, та при повороті вихлопна стукає до коробки. масло мінялось 1,5 міс. тому назад. взяв за 7000$ 240 тис ориг. пробігу
Відповідь: як вам моя нова авто? як вихлопна може стукати до коробки?:shock: колектор хіба шо, та й то він не дістане ніяк, шось ти напутав.
Відповідь: як вам моя нова авто? 1. відлетіла гумка 2. зварщики криво приварили. Ці пункти актуальні, якщо на вихлопі стоїть гофра. Тоді труба може гуляти.
Відповідь: як вам моя нова авто? шо ви всі так до тої компресії причепилися?? вона може бути нормальна а мотор поламаний.. при покупці треба на комп кідати.. навіть свій карбюраторний мотор можу збадати на компі..
Відповідь: як вам моя нова авто? і чим тобі поможе комп? покаже степінь зносу ЦПГ, чи може голову грівануту? чи клапана погнуті? А компресія якраз дуже навіть важливий показник, і міряти палюбе, і тиск масла манометром на сервісі поміряти на прогр. машині (на місці штатного датчика і в голові, якшо є звідки). По цих замірах багато чого стане ясно (занизька, або різнобій-проблеми з головою або знос ЦПГ, зависока-торба маслозйомним кольцам, як мінімум, і т.д.), занизький тиск масла в блоці-вкладиші, і КВ треба дивитись, в голові (при нормальному в блоці)-знач. канали забиті/масл. помпі торба. Отака фігня малята, компутер відпочиває... Ше до купи подивитсь колір свічок, масла і розпредвала (ів) через маслозаливну горловину, ну і звірити на якій охол. рідині їздила машинка. Якшо влансик непроти-піддон зняти і вкладиші звірити, заодно і люфти. А компом розвал-сходження подивитись і геометрію, а ше є модні компи, які просвічують автомобайл на предмет шпакльованих/рихтованих/варених місць, але це дороге задоволення.
Відповідь: як вам моя нова авто? це типу новий прікол шановні модери прошу вибачення за офф но я не витримав
Відповідь: як вам моя нова авто? Вчора в новинах розказували, що Львівські заправки вже по-троху починають відмовлятися від 76-ого і 98-ого бензину і найближчим часом ці марки бензину зовсім зникнуть з заправок, натомість будуть два види 95-ого: звичайний і "преміум плюс" з всякими там примочками і присадками. Ото напевно той преміум і буде коштувати як мінімум 7 грн.
Відповідь: як вам моя нова авто? правильно, причому по інтернету. комп зразу покаже все про кольца, навіть про то до кого краще поїхати шоб тебе пролошарили.
Відповідь: як вам моя нова авто? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: головне без кондюка брати, шоб на гору виїжджала. зважаючи на слабенький ресурс того мотора і споживання бєнзи таке ж, як 1.6, той вибір актуальний тіки в бундесі, де на 1.4 суттєво нижчі податки. Якшо вже хоцця супер економії-то 1.6 дизель рулить, 5-5.5 л/100км соляри на МК3, і їде краще за 1.4.
Відповідь: як вам моя нова авто? Де знайшов таку халяву? Минулої суботи випадково їхав на Сихів через Кривчиці, метрів за 200 до базару мене обліпили бариги, щоб продав свого Гольфа і на місці давали 5 300, я аж припух, ради цікавості став і перейшовся по базарі, ціни на ФФ - космос, за добитого Г3 1.4 95-8 500,Венто 1.6 96-10 500, пасат В4- 12 000, при всій любові до ВВ за такі гроші можна взяти в Києві БМВ 3 з майже повним фулом,або мерса 202 93р,і всі в один голос кричать , що з нового року ще подорожчає на 30%.Ну куда вже далі?