http://jetta-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=1024 може цікаво получитись, цікава ваша думка, якшо ми собі таке зробимо.
Відповідь: як вам така ідея??? Підтримую, але треба комусь крюки підбити, хто б нам теж таке забацав.
Відповідь: як вам така ідея??? то вже екслюзив, хз чи за то якась фірма візмется. Хто може взнати скільки то все буде коштувати і за екслюзивні також???
Відповідь: як вам така ідея??? Форумний нік? береш балончик, трафарет - маєш форумний нік. ну й можна каплю грунтовочки. Ідея хороша - треба організатора.
Відповідь: як вам така ідея??? імхо надто дрібне поле для розміщення інформації. Читається тільки зблизька, тобто тільки заднім водієм і тільки в заторах.
Відповідь: як вам така ідея??? От в мене пише Фольксваген , там , і подібне бачив - читається. Може то лише нік там робити, а адреса нехай лишається на склі ?
Відповідь: як вам така ідея??? тут не тема в кого краще, тут ідея в популяризації клуба і виділятись якось, не тільки наклейками на стіклі
Відповідь: як вам така ідея??? Ідея №2, можливо офтоп А замовити графіті хоча б на вул Тунельній нашого клубу? там вроді не шугає місцева влада за таке.
Відповідь: як вам така ідея??? Я не знаю загалом того ринку, але є досвід звертання до графітчиків щодо розмалювання фасаду будинку (була така ідея у фірми де працюю). Захотіли дохрена грошей - 5000 баксів. Кусок стіни на Тунельній - це звичайно не фасад будинку, але на баксів 300-500 може потянути. Пішли вони в жопу, бариги...
Відповідь: як вам така ідея??? а в нас руки звідки ростуть? Чи на балончики не заробили? Думаю, пора починати новий конкурс. Отже: Львівський ФВ клуб оголошує конкурс на найкраще графіті про клуб вимоги до малюнку - він повинен бути на території України (може бути на стінах розвинутих країн, але тоді фото обовязкове), мінімальні розміри 1 м висоти та 2 м ширини. За фотошоп - штраф у формі бану. призовий фонд 10 л бензину марки а-95 конкурс триватиме до 01.01.2008 Успіхів!
Відповідь: як вам така ідея??? Мартін - не будь пісімістом, що в нашому клубі не знайдеться людей які вшарилиби по ескізу бальончиком? Орест, а що таке "За фотошоп - штраф у формі бану." - що ти мав на увазі? Я думаю на фасадах вандалізмом не варто займатися, а такі незаймані площі як на тунельній варта помалювати!
Відповідь: як вам така ідея??? то значить, що якщо хтось тут повішає фото стіни з графіті, якого немає насправді, означатиме, що він хотів нас обдурити
Відповідь: як вам така ідея??? Iдея цiкaвa... aле я згoден шo www.volkswagen.lviv.ua тo не буде виднo нa рaмцi...