Всім доброго вечора, може хтось стикався з таким носієм інформації? Маю авто в якому магнітола Соні на CD/MD диски. в ній стоїть один MD диск з записаними піснями, але хто знає де купити ще такі диски і найголовніше де на них записати пісеньки?
Поміняти завжди встигну, Вона читає CD /Md ну і звісно FM. Sony якась там номер не памятаю. Питання про MD диски залишається відкритим.
МД диск хороша фігня з якої можна слухати хорошу музику, і та фігня похожа до простих дискет що ідуть в флопіки. На магнітофоні мусить бути(якщо це передбачено) USB через який можна записувати музику, але але...не все так просто, в тебе має бути програмне забезпечення для такого запису(воно використовується в студіях звукозапису, з чого випливає шо воно дороге). Ну і інший варіант, лінійний вхід, думаю можна через нього попробувати, але то тільки здогадки, і при умові що є функція запису на мд діск з лінійного виходу, о так то... і попробуй в інструкції до магнітофону пошукати запис на мд диск з СД диску!
Памятаю шо в деяких модельках соньок з МД дисками була можливість запису прямо з FM радіо, подивись можливо і в твоїй таке є, або лінійний вхід з можливістю запису?! Якщо нема то знайти якось знайомого з МД декою і через неї записати на них (колись мав доступ до такої, попитаю чи зможуть мені її ше раз позичити). Диски можливо на радіобазарі (там де обладнання для концертів, бо в звичайних рядах шось не помічав), або можливо в Трембіті на Коперніка.
Справа в тому що там є ще в багажнику CD ченджер на 10 дисків, який підключений до мафона тюльпанами, я вставляв туда якісь диски і мафон шукав їх знаходив і писало EROR. Вроді той ченджер там їздить по дисках і знаходить але не читає. Пробував і СД оригінальні і з компа записані в mp3 на сіді диск (правда в папках) але щось ніяк не читалось. Завтра подивлюсь точну назву мафона і того цілого ченджера. А взагалі може хтось розбирається в радіоелектроніці, то я б заплатив, хай би подивився до того всього барахла.
Ітак прочитав назви. Мафон Sony MDX-M690 Ченджер в багажнику Sony CDX-848X Інструкцій поки не знайшов.
Мій друг колись слухав такі диски на плеєрі і записував на них кажись. Нагадайся на днях в приват я йому подзвоню взнаю, може тобі то щастя продасть
якщо треба то можем спробувати поставити інший ченджер в мене в гаражі валяється невостребований нікому нафіг не нужний робочий сд ченджер соні. і пульт до нього. повинен підійти.
MD-диски - це хороша штука. Цю технологію розробила фірма Соні. Хоча зараз вони вже ніби устаріли, але в них є 3 великих плюси: 1. Їх можна багато раз перезаписувати (на відповідних пристроях). 2. Сам диск знаходиться в коробці (неможливо поцарапати і нема доступу пилюки). 3. Ці диски не бояться так тряски як компакти. Тому на всіх "фанерних" концертах основним носієм є вищенаведені диски. В мене на студії є MD-деки. Якщо є потреба - можеш принести музон - можна буде скинути на MD. Єдиний мінус - скидати потрібно в реальному часі. На 1 диск влізає 80 хвилин музики.
Мінідиски були створені в 80-х роках як професійний носій музики. Його різниця від інших полягала у тому, що кожен трек можна було записати окремо, наприклад кожен інструмент, кожен голос у пісні мав свій трек і їх при прослуховуванні можна було міксувати, тобто додавати, забтирати ітд. Наприклад, одним ричажком пісня перетворювалася в інструментал, можна було забрати звук, що не подобався. Тим не менше т акий запис міг проводитися лише на фірмовій апаратурі, в іншому випадку цей диск був звичайною дискеткою.Ще однією перевагою було оцифрування звуку, що тепер вже присутнє мабуть всюди. Тим не менше через потребу спеціально апаратури для прослуховування (з міксером каналів), яку офіційно мала право випускати лише sony, формат не прижився і зараз використовується лише у професійних студіях та на концертах. Думаю, записати кілька мінідисків можна на будь-якій музичній студії у Львові, гугл дасть перелік.
Ти краще скажи конкретно в який день ти би приїхав, чи ввечері після роботи в гараж, зі своєю балалайкою, і ми б попробували чи той чи мій, заодно б провірили і або підключили, або викинули хай там дурно місце не займає. Але не так що "колись як буде час" а конкретна дата і час, ато ти такий постійно зайнятий що мені простіше заїхати до чужого майстра.