Ситема постійно нагадує, що їй мало місця на диску. Доводить постійно щось видаляти та переінстальовувати об"ємні проги з диску С: на диск Д: Коли розбивав вінчестер, то відвів під систему 20 ГГб. От тепер виявляється, що цього мало. Зате диск Д наполовину пустий (140 ГГб). Диски С і Д - логічні диски на одному харді. Чи є якась прога, щоб від диску Д від"єднати якихось 5-10 ГГб, і додати до С:?
є, PartitionMagic називається. але я би не радив то тобі робити на харді з заінстоленою віндою. є порада почистити в тих місцях, де ти і не здогадуєшся. зроби такі дії: 1) зроби так, шоб система відображала скриті та системні файли - якшо цього не зробиш, далі не читай, а включай гугл і багато читай; 2) зайди в папку C:\System Volume Information\ і видали усі папки, які там є. деякі з них можуть не видалитись - то нічого страшного; 3) зайди в C:\Documents and Settings\[твій аккаунт]\Local Settings\Temp\ і видали нах звідти кучу непотрібних тимчасових файлів (видаляй всі) ті всі процедури краще робити тотал командером (там також включи відображення скритих файлів та папок), тому що можна пропускати папки/файли, які не хочуть видалятись дєрзай
Якщо збільшувати місце на диску "C" за рахунок зменшення диску "D", то програмам і самій операційній системі нічого не станеться (якщо робити все правильно). Так що можеш спокійно пробувати. Якщо виникнуть якісь проблеми звертайся. Good luck!
бачиш, ти таки написав + в мене досвіду із залізяками вже ой як багато як в роках, так і роботи з хардами - так шо я по власному досвіду знаю, шо таку процедуру, як перекидання простору логічних дисків - то є ізврощєніє. подивись на то все на низькому рівні, тобто розбивання харда з досу(де все виглядає запутано для юзера, але зрозуміло для системи) і порівняй з партишином, де все є навпаки
Згідний.Звичайному користувачеві розбити "хард" в "досі" - "самоубийство". А в партишині все куди простіше. По крайній мірі все з підказками і на зрозумілій, для більшості, мові. Якщо уважно все робити, то можна якщо уважно.
Річ у тому,що я якраз тим і займаюсь, що чищу. Вільного місця після чищення десь 0,8-1 Гектар. Але того мені мало, особливо, коли працюю в фотошопі.
ну тоді тільки збільшувати розмір логічного диску.... в такому випадку гугл тобі в помощь, там найдеш потрібну програму (партишн) і кроки, які треба виконати, шоб все було гут. але як будеш то все робити памятай "сім раз відмір, один раз відріж" (маю на увазі жми на кнопочки ОК, коли впевнений на 200
До речі треба бути обережним з тим партішином. Користувався декілька разів, раз під час розбивки завис, одним словом все форматнулось. Другого разу ще цікавіше. Після обєднання двох розділів і перерозбивки пару гектарів музичних файлів пішли спати. А саме - пісня починалася одна а посередині файлу ставала інша, або назва пісні одна - грає інша, т д і т п. Так що якщо є важлива інфа - спочатку радив би скинути на ДВДшки, а потім перерозбивати.
А я думаю - зайди в свойства Інтернет Експлорер. вибери в меню ОБЩИЕ - удалить временниє файли (cookie). і можливо нічого там більше не треба.
Про який партішин ви говорите скільки ним не користувався то без втрати данних на диску "Д"(за для диску "С") ніколи невиходило, а в 50% приходилося перевстановлювати систему. Автору рекомендую взяти в когось вінт і скинути з диска "Д" всю необхідну інформацію, або видалити іграшки якими майже не користується
Попробуй краще GParted. Вже декілька разів ним таке робив і все без проблем проходило. А Partition Magic любить глюкнути.
- яким чином це допоможе автору збільшити розмір диску С? Перерозбито і перерозподілено купу хардів Partition Magic 8.1 - без всяких глюків і втрат інфи.
При збільшенні об"єму диска "С" диск "д" відповідно зменшується і в більшості випадків інфа з останнього зникає(неспівпадіння розміру диска). Саме для того щоб інфа незникла на завжди і раджу взяти у когось диск і скопіювати диск "д". Можливо нові версії партішена все це можуть зробити без втрати данних, але старі сто відсотково стирали данні з диска який врізаємо.