Потрібна допомога! Є двері від Г3 в зборі, але двері зняті з машини і тому проводка не під'єднана. Вікна в цих дверях підняті. Хочу зняти електросклопідйомники, але з піднятим повністю склом не можу добратись до гайок які зажимають скло. Треба було би його трохи опустити. Хто знає як це зробити? P.S. Скачав схеми ЕСП, буду шукати спосіб запустити мотори, але всерівно чекаю ваших порад.
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? просто прямо на моторчик приводу подай напругу з акума. в залежності від полярності вікно поїде книз або вверх. Додано через 2 хвилини уточни ліва дверка чи права? Г3?
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? туди не так просто подати струм. ЕСП має 15 піновий роз'єм і тільки 8 (ліва дверка) або 10 (права) контактів задіяні. ЕСП в Г3 має вбудоване логічне управління (його ще називають Блоком Комфорту) і мотором управляє логіка і нею в свою чергу кнопки. Кнопки відповідно розраховані на маленький струм. Тому в такій схемі важко розібратись коли дверка від'єднана від загальної електропроводки. Додано через 10 хвилин в принципі треба зняти і з лівої і з правої, але ще прикол в тому, що це англічанин (водійська дверка зправа). Ну і звичайно ж Г3 (в назві теми вказано). Є схеми, буду пробувати розібратись http://volkswagen.msk.ru/electro/golf97.zip --ЕСП ст.35-36
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? ок зараз дам повну інфу. Додано через 38 хвилин якшо можеш долізти конкретно до розєма ЕСП то роби так: контакт 1 підключаєш "-" постійний контакт 7 і на 15 підключаєш "+" постійний то для заживлення тої плати комфорт максимальний струм до 10а. на контакт 8 або на 14 подаєш "+" вікно полізе вверх або вниз п.с. а також контакт "3" використовується для зєднанням з "-"(вверх) або з контактом "+"(полізе вниз) такі контакти використовуються на кожній дверці.
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? в мене в схемі (97 рік) написано, що 8 і 14 -> Anti-Theft System. Я так розумію, що це йде на сигналку і при постановці на неї ЕСП просто дотягують вікна. Чи не так?
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? 1 коричновий 7 чорно жовтий 15 червоно жовтий 8 зелено червоний 14 сіро червоний Додано через 1 хвилину так на дотяжку і на відкривання а також на управління всіма вікнами зразу.
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? ...і за що відповідає 5 контакт? По схемі він йде на Left Front Door Contact Switch (це тіпа на водійській дверці) а через нього на масу. От і питання, ЕСП працює при розімкнутому Door Contact Switch чи при замкнутому :?:
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? Сорі за некомпетентне питання, але невже контакти 12-вольтового мотора залиті смолою? P.S. Нещодавно в малому купили казочку "Жив такий роззява, ліві двері зправа", виявляється то про англійських гольфів мова...
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? 3 залено чорний Додано через 1 хвилину при розімкнутому.
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? просто до нього там нереально добратись 2 Pol Дякую! Завтра буду щось мутити. Додано через 21 годину 56 хвилин УРА!!! ЕСП зняті з донора, залишилось тількі переставити на свого Гольфа. Дякую всім хто допоміг, тобто Полу :-D Тепер можу проконсультувати по зняттю і установці ЕСП :mrgreen: Тему можна закривати
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? Підзбирав трохи грошенят і прийшла черга ставити задні ЕСП! Але їх спочатку треба зняти з донора. Так от проблема - задні не можу законектити щоб опустити скло. Підключаю таким самим способом як передні... Додано через 5 хвилин ... але ніфіга не виходить і то на двох дверках (я не думаю що в двох дверках мотори не робочі). Може є якийсь секрет блокування задніх ЕСП (ну, тіпа від нечемних дітей) і тому вони так просто не працюють??? Pol, help!!!
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? стільки само скільки і на передніх але від задніх ще йде провід на кнопку Rear Power Windows Lock Switch тож як там та кнопка має бути включена щоб ті підйомники запрацювали?
Відповідь: Як зняти ЕСП з дверки (Гольф3)??? 1 корпус 2 + після запалення 3 кнопка реверсу на корпус (вікно їде в один бік) на 15 (їде в другий бік) 5 на 14 ногу лівого переднього 6 на корпус (кнопка блокування задніх) 7 + після запалення на 5 ногу лівого переднього 11 + прямий