Хто знімав передній бампер (вузький) в Гольф-2? Підскажіть, чи можна самому зробити, і чи є якісь нюанси. Після легкого контакту на слизькій дорозі його перекосило в одну сторону, думаю щось там погнулось. Хочу подивитись чи можна щось порихтувати...
Відкрутити 2 або 4 гайки з-під капоту(там 2 стаціонарний і 2 які можуть зніматися, тому в кого як), якими бампер кріпиться до швеллера. І просто стягнути на себе. Ну якось так.
Дякую! Я так зрозумів, витягувати треба пластмасу разом з металевим каркасом. Ще одне питаннячко: якщо я вирівняю кронштейни (скоріш за все погнулись вони), чи попаду я потім в отвори, що закрутити болти назад? Чи можна стягнути саму пластмасу з каркаса, без відкручування болтів?
Я тобі писав про можливість зняти пластмасу зі швеллера. З заводу там є 2 стаціонарних кріплення, тобто болти які припаяні до плстмаси, і 2 болти які надіваються скобою на пластмасу. Кріпляться до швеллера потім зсередини гайками. В декого немає вже тих шо вдягаються. Легше зняти разом зі швеллером, як написав Сєня, але можливо і просто пластмасу, єдине шо треба напомаци найти ті гайки і придумати як відкрутити)))
Доволі важко попасти якщо вони навіть рівні. Тому коли будеш рівняти то постарайся поточніше це зробити Ти точно про вузький бампер Г2 говориш?! Бо наскільки я бачив то зняти пластмасу з нього не так просто. Вона тримається на мульйоні сильних защолок до швейлера.
НУ та. От знімав і ставив недавно на Г2... 2 по боках кріплення, які висовуються і 4 гайки зсередини... Ну може там вже шось намучено було, але виглядало ніби як оригінально.
гайки з середини приварені до кронштейна,але тут зайшла мова про те як зняти сам пласмасовий кожух,а він кріпиться до швейлера на пластмасових защолках
Отже, робота мене чекає менінгітна... З однієї стророни важко попасти рихтованим швелером в отвори, з другої - без зняття швелера важко зняти пластмасу... Попробую почати з другого варіанта, як не вийде буду знімати все. Не хочеться ломати защіпки - бампер симпатичний, з червоною смужкою...
я б сказав майже не можливо. Знімати по любому треба все взборі тільки не попутай болти бо балка що тримає передню подушку мотору впаде на голову