Привіт всім!Де можна недорого затонувати авто(Гольфа 2).Річ втім,що в мене годувала дитина і деколи дружина годує в авто,що визиває неабиякий інтерес зівак,а це мене дратує...
0679621764 Льоня Тонував колись другу девятку. Нічого не відслоїлось не вигріло і не відвалилось(вже 3 роки). Працюють десь біля аеропорту. Ціни не високі
450грн все крім лобового, американкою, є вибір відтінку....з ЛТК багато людей тонувалось, всі довольні..працює в р-ні Стрийської 067 7137837Андрій
Перед 30%, а задні можна темніше Врахуй, що плівку 30% клеяти не варто. Скло само по собі мінімум 10% світла поглинає, а з такою плівкою це вже вийде 40%. Тому краще на перед клеяти 20%, або й ще слабшу. А ззаду можеш вже собі зробити інтим який хочеш
Мені тре зняти тонування зпереду (поки на штраф не нарвався), я не перевіряв, але мені здається що в там більше 30% (таку вже купив). Та й ввечері заважає огляду... То можуть ті ж хлопці зняти?
перед взагалі не тонуй, зад тонуй як заманеться. Зараз дуже мало плівки на допустимі 30% дозволи... якщо не хоч проблем, і непотрібних зупинок, та перевірок - взагалі передні не тонуй.
Тонував на фірмі Анна (продаж авто скла і встановлення), дали копію сертифіката і гарантію. Роботою задоволений. Вони є на Б.Хмельницького біля Весни і десь ще. Ціна була 600грн.
Я на границі сам розтоновував за 5 хв. береш лезо легеньоко задіваєш і тянеш... льогко і безкоштовно:D