Зараз закінчую автокурси. Наслухався порад, вже не знаю що думати. Думав про сеат ибицу, рено твинго, вольксваген поло, шкода феліція, дакію соленза. На курсах інструктори радили на таку суму, що краще девятку, чи щось таке нове, і масове щоб легко ремонтувати було. Але вони всі щось багато бензина жруть, і щось мені не до душі. Хотілось би економічну/компактну машину з мотором десь 1,3, щоб виглядала нормально. Прокоментуйте буд ласка перелічені вище машини, і що порадите. Про гольф не пишу, певно і так в першу чергу рекомндувати будете
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Я перепрошую, daga а яка твоя стать? "Я интуитивно догадываюсь, но хотелось бы уточнить". Якщо чоловіча то забудь взагалі про мотори 1,3 і менша - потім будеш жалкувати, а мотор поміняти то не резину перевзути! Воно тобі може й буде їсти на 1-1,5 л менше ніж хоча б мотор що має 1600 кубіків, але це не вартує тих затяжних обгонів фур . Як то кажуть - запас опу не тисне! Дивись за 1 рік машини наїжджають в середньому по 15000 км. Одже за рік ти зекономиш приблизно "аж" 150 л бензи, получається 750 грн/рік (приблизно 60грн/місяць). Повір це не вартує тої втрати потужності!!! Врахуй ще те що моторесурс в маленьких двигунів є меншим ніж в більших/потужніших двигунів! По темі: 1 - Ібіца маленька (як на мене занадто маленька) і дизайн салону лишає бажати кращого. ІМХО: Якщо сеат - то тільки новий з салону. 2 - Рено твінго - ну ти мужик чи як!? 3 - Шкода феліція тих років це взагалі збірна "Солянка" до якої запчастини прозрієш шукати/заказувати. Хоча непогана в салоні, але до них знову ж таки здається двигуни не більше ніж 1,3 йшли. 4 - Дачія, знайомий з нею тіко ззовні, але ближче навіть не тягне знайомитись! 5 - Поло вже ближче до теми, але в багажнику мона возити тільки барсєтку (Поло классік не рахується, та й вартує більше). 6 - ГОЛЬФ МК2 АДНАЗНАЧНА РУЛЄЗ!!!
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Сеат Ібіза непогана. Жре 5л максимум. Мягка підвіска та й досить надійна машинка (з особистого досвіду). Тільки треба брати року десь так 1991-1992 (перехідна модель з гарними пер. і задніми фарами ). Коштує десь 3500$ - реальна ціна. Мотори в основному 1.2 від Порше. В мене від Ібізи тільки хороші спогади залишились Якщо є запас до 5000$ - тоді може Поло, хоча ціни зараз....... шкода феліція - в знайомого була. Казав, що вічно сипалась. Дачія соленза - така собі. Я б не брав. Уж больно вона на Таврію змахує. Та й ціна 7000$ забагато за таке відро. ================ АДМІНИ СТРІТЬ, ПЛІЗ, МІЙ 1-ИЙ ПОСТ (сайт глюкнув)
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Підтримую Sasa сама нормальна і недорога в обслуговувані машинка
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Думаю першу машину не нову треба брати, і тим більше не 9 і ніяку російську чи українську (ну невміють вони робити машини..... )
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе якщо знайти Поло 2 з мотором 1.3л і буква 3F то такий мотор вартує простого мотора 1.6л
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе О, скільки написали, дякую. Ну я хлопець, але не розумію тих "поглядів" що мала то для дівчини. Обгрунтую чому таке хочу: 1. Їздити буду на 99% у Львові, які тут фури по центру їздять? 2. Розгін кращій (Рено Твинго по тех паспотру за 13 сек розганяеться з мотором 1,2) 3. На 90% буду один їздити, меблі возити не буду(В Рено твінго задні седіння взагалі знімаються, такщо можна і меблі...). 4. ГОЛОВНЕ. За такі гроші такої конфігурації машина дешевша, значить напевно можа щось більш нове знайти не розбите. Прочитавши пости, знов склоняюсь до старих варіантів що думав: Рено Твінго, Сеат Ібіца, Поло (ну може Гольф, алеж Поло можна більш нове купити ніж Гольф). Я би з радістью Поло купив, але в "Вашому Магазині" практично немає чомусь його. Сеат Ібіцу, якби в мене було тільки 3500, то однозначно тільки таку би брав. На 5000 може 95 року знайду, знов таки знайти важко. Там доречі мотор від Фольксвагена. Рено Твінго, турбує якщо щозь зламається, певно не кожна деталь від Рено підійде? Хочеться ще щоб вигляд машина мала не зовсім квадратний. Так як це перше авто, думаю 1-2 роки поїзжу, а там більш нове візму. І що ще про опель корсу можете сказати?
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Є сіат кордоба 96 року 1,6 І правда хочуть 6300 але думаю що за 6000 можна вторгувати Подумай! Додано через 57 секунд як що рено твінго то та машина шо на фотці то ну його нах з мотором 1,2 буде пити бєнзи як 1,8 і виглядає як якійсь недоробок.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе А де є така кордоба, дай координати. Може знаєш шось про неї, стан, вигляд і т.д.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Рено Твінго Ліпше його не бери, тому що це ще той старий Рено, який тоді нічим не славився, тим більше вигляд в нього ніякий. Та й з/ч дійсно важко знайти...... На рахунок корс - я не в курсі.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Таку полку як на фотці ти за 5000 не купиш (хіба вбиту в соплі)!!! Получиться хіба така: Зато в АТЛІЧНАМ састаянії і на титанах Ще й на переоформлення і всі податки лишиться.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе За 5000 то я би рекомендував Гольфа мк2. Перелічені машини може і виглядають кругліше, але я впевнений, що вони за таку ціну розвалюхи. Не приведи Боже, щось станеться і машина стоятиме місяцями, чекаючи на нову запчастину. А от до ФВ запчастини є в наявності у 80% магазинів. Наприклад, якщо полетить найскладніша запчастина кпп - зібрана кошує 300 доларів. На то ж рено - до 1500. Треба мотор - 500 баків, треба реставрувати підвіску - до 300 в найгіршому випадку. Звичайно, що може бути і ще простіший варіант - ВАЗ, але я не раджу його по-перше з питань безпеки (як-не-як тільки вчишся їздити) а також з питань ресурсу - ремонтувати її частіше треба, більше шансів застрягти. Є ще момент комфорту.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Там не лтше мотор від Фольксвагена, а все крім кузова , СЕАТ Ібіца збудована на базі Поло. В мене просто Толедо і я з Сеатами знайомий, краще б порадив за такі гроші брати якщо Сеат то Толедо (мотор стоїть Б3 пасата, ходова Гольфа 3), чи Кордобу, вони більші, а якщо не СЕАТ то Гольф 2 однозначно.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Sasa таку полу не треба sciroccoну якщо такий сеат знайду то і 5500 можу наскребсти. Помьятаю півроку тому вроді такі Голфи 3500-4000 коштували, і як зараз подивився на їхні ціни, то жаба задушила за такі дрєвні стільки грошей! То Голфи певно тому і дорогі що запчастини дешеві. Хотілось би поменьше займатись ремонтами. Куплю певно такого гольфа, якщо вже сеата Ібіцу таку не знайду. Зараз глянув в "Ваш Магазин" там є Пежо106 1997 1,4 5500. Запчастини певно дорогі, але машина набагато новіша.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе є в народі така приказка ніколи не купляй машину яка називається на букву "Ф", а саме Форд, Фіат і Фсьо Французьке я цю приказку підтримую.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Дімон А які кузова у сеата, я чув що вони як Іспанскі більше на суху сонячну погоду розраховані... На Толедо нажаль може грошей не вистачити. Все "обобщать" к в приказці то не правильно...
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе кузова нажаль (вроді до 94-го року) йшли не лужені, але в моєму Толедо 93 -го року, кузов до сих пір живенький, варив лише дно (після того як мене догнали в зад) і міняв пороги.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Афтар, ета пять.... а по темі-забудь про французький автопром 10річної давності по ціні до 5тищ у.е., якшо вже дуже хоцця француза-то дивись на рено 19 і пижики 205, але за ті гроші вони будуть мін. 12-15 річн. гольф 2 за твої гроші найкращий вибір, 1.6 року після 89-го буде саме то. і послухай шо тобі кажуть про 1.3 люди, які самі на них їздять.