Привіт, товариство. От надумав на днях перебрати ходову, одразу хочу кліренс на передку збільшити (на 3-5 см). Тобто, треба замінити пережні пружини. На сервісі запропонували 2 варіанти - або від дизельної модифікаці або від моделі з автоматом. Що порадите? Авто - Golf 4 Variant 1.6 бензин
та ладно, я сам люблю кросс універсали )) тим більше, що в тих Г4 картер при самій землі і мій кум на такому ж Г4 його не раз пробивав ((
Перше, що потрібно зазначити, це те, що зміна кліренсу на передній осі автомобіля може вплинути на його керованість та динаміку, тому важливо вибрати правильні пружини для вашого Golf 4 Variant 1.6 бензин. Обидва варіанти, які вам запропонували - від дизельної модифікації або від моделі з автоматом, можуть підійти, але потребують уважного розгляду: 1. **Пружини від дизельної модифікації**: Принципово, пружини від дизельної модифікації можуть бути більш жорсткими, що дозволить підняти передню частину автомобіля і збільшити кліренс. Однак, важливо врахувати, що це може змінити характеристики підвіски та керованість автомобіля. 2. **Пружини від моделі з автоматом**: Принципово, пружини від моделі з автоматом можуть бути спеціально розроблені для більшого навантаження на передні колеса, що також може призвести до підняття передньої частини автомобіля і збільшення кліренсу. Я б порадив звернутися до спеціалізованого автосервісу або магазину, який спеціалізується на тюнінгу та модифікації автомобілів, і попросити їхню допомогу у виборі правильних пружин для зміни кліренсу вашого Golf 4 Variant. Вони зможуть дати вам конкретні поради та допомогти підібрати оптимальний варіант, враховуючи ваші потреби та умови експлуатації автомобіля.