Кожен власник атомобіля зіштовхнувся з СТО. Одих вихарює одне іншим подобається інше. Н-д для мене головне культура обслуговування та щоб не було "лапші" мається на увазі не знаєш - то скажи що не знаєш, або культурно з'їдть а не лапшай.
Відповідь: Які вимоги до СТО? Які вимоги до СТО - Професійна підготовка, щоб я після майстрів не переробляв те саме в себе в гаражі чи в інших.
Відповідь: Які вимоги до СТО? Професійність майстрів - це апріорі головне для будь-якого сервісу. За умови наявності цього атрибуту на кожному сервісі, я би вибирав ті, де надають найширший спектр послуг. Щоб не тре було їздити чи тягати машину окремо до моториста, окремо до електрика, зварювальника і тд. Сервіс мусить при потребі обслужити авто з усіх боків, готовий зібрати консиліум професіоналів для встановлення "діагнозу" і забезпечити комплексне "лікування". Ходовик, розвал, сучасна комп"ютерна діагностика, інжекторщик + перераховане вище і + професійні майстри - то все елементи СТО, яку я міг би назвати ідеальною. До речі, такі у Львові хтось знає?
Відповідь: Які вимоги до СТО? +1 Якщо хтось таке СТО знає то кажіть, а то дійсно до моториста туди до ходовика ще інше... бардак.
Відповідь: Які вимоги до СТО? кажуть що на пежо сервісі і на шкода сервісі так но я там не був і не хочу.
Відповідь: Які вимоги до СТО? На шкода сервісі мені сподобалась діагностика ходової. Все роблять акуратно, чисто, професфйно ! 70 грн + 20 хв. І знаєш всещо в тебе робиться з ходовою, гальмами, стойками, ручником, опорами.
Відповідь: Які вимоги до СТО? Ще один позитив у СТО - віддаленість від центру міста, низька вартість арендованої або купленої площі може означати зниження ціни роботи. А ще - менші черги.