прийшло в голову , якщо поставити спойлер у потрібному місці чи буде меньше забруднюватись заднє скло, порадьте хто що думає, який спойлер і де його ставити , біля замка багажника чи зверху??? у кого яка версія?
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 ну якшо поставити біля замка то буде менше забруднюватись однозначно!!! думаю якшо вибирати то сугубо під стайлінг бо з твоїм мотором тай мабуть з більшістю ВАГовських він непотрібен для аеродинаміки.. стосовно бруду то бруду неповинно стати менше бо бруд на задньому склі це шлейф пилюки який осідає на машину коли зупиняєшся, якшо повільно їздити і особливо приторможувати то воно небуде так забруднюватись (провірено)..
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 Оригінальний козирьок від ГТІ. Ну можеш ше камейовський замовити, але шось мені підказує шо ти того робити не будеш. Все решта калхоз, особливо зі всякими стопсигналами і мігалками і зіпсує машину.
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 Той спойлер (зелений металік), що був у Степана на базарі, то і був від GTI!
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 та він в Степана є, той спойлер я напевне все таки його заберу, але мені більше подобається щось таке..... (на фто)
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 "На вкус и цвет фломастеры разные" (С) Особливо гарно буде дивитись з хромованими зеркалами і нікеляшною вихлопною рурою. Справжній цівік нах буде.
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 ги, на 4 хфотці машинка наче іграшкова. як на мене то самий кращий від ГТІ. ІМХО
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 я купив сьогодні у Степана, він виглядає так..... такий як Markell запропонував.;-)
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 Miha Скільки коштує???? І на Г2 стане, бо мені теж треба???
Відповідь: який спойлер краще поставити? на г3 купив за 130 грн у Степана на шроті, це ЖТІ але блін він мені нестає бо там болти на скло попадаюить тре щось придумати, вже з Bormanom розмовляв то він мене трохи роздуплив (розказав як воно стоїть на ЖТІ),