Не знаю чи то штучно створений міф чи правда, але подейкували шо найкращий бензин у Львові - на заправках ОККО. Відтак я підсвідомо заправляюсь на них, практично не звертаючи уваги на інші. Але чи насправді це так? Може ситуація змінилась? Може є інші альтернативні міфи?
Бензину у Львові справді хорошого немає. Зустрічав багато різних випадків в тих самих ВАГАХ, коли від бензину заправленого на ОККО машину ковбасило, на наступний день коли заправлялись, то було все нормально. Хоча з іншими заправками таке також траплялось.
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках А многие говорят что на ЛукОйлах хороший бензин и ездят заправляться только туда. Хотя сам не пробовал.
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках Я в основному заправляюся на ОККО або ЛукОйл, часом на Wog, і наразі претензій до їхнього бензину не маю. але є такі заправки, де б я не радив заправлятися, принаймні тим, хто шанує свої авта. одна з таких - на перехресті Городоцької і Широкої (Зелена), Здається ЕкОіл називається. Рік тому вирішив спробувати їхнього бензину (ше тоді жигульом 2107 їздив), в результаті поплатився свічками, чисткою карбюратора і промивкою бака. Не знаю, шо вони там додають до того бензину, але під час заправки біля пістолета неможливо було стояти - запах аж очі виїдав.
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках я стараюся заправлятися на Лукоіл але тільки на тій заправці що на вїзді у Сокільники а від окко раз мою машику ковбасило тому стараюся окко обминати!
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках Я ж заправляюсь в 95% на ОККО.. незнаю чому, але коли заправляюсь на інших в мене щомусь збільшується розхід палива... чи то вони просто не доливають чи такий бензин.. незрозуміло.
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках Я теж на ОККО, бо в мене їхня паливна картка. Знаю точно, що не так давно 95 та 98-й вони привозили з Латвії. То був дуже добрий бенз, машина літала. Тепер складно сказати, наприклад у Києві є кілька брендів, що мають суб'єктивно кращий бензин. У Львові кращого не знаходив.
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках Виходить так шо не можна однозначно стверджувати який бренд добрий а який ні В нас то чисто людський фактор, одні дуже бадяжать, а другі - менше Я заправляюсь на ОККО або на левандівці або на кульпарківській на кольці, але тому шо мені там близко Коли їду кудась далеко то можу заправитись і на екойлі тому шо біля левандівського мосту бо по трасі машину особо не ганяю а бенза там була дешевша.
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках Кажуть, що основне в бензині - нафта. Тому якщо всі юзають російську нафту, значить і бензин однаковий. Мабуть тому і чується різниця з латвійською на ОККО. Прада таке свято там далеко не кожен день.
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках я також на окко постійно заправляюсь, і брат мій також. наразі скарг нема.
Відповідь: Якість бензину на львівських заправках Я також лив виключно ОККОівський бензин іто як правило '92, щоб інжектор дихав довше. Але чувак з Галнафтогазу активно рекомендував на ЛукОйлі, казав там краще їхньої... Тато свого мерса в морози реанімував після Окко соляри, я хотів судитися із-за не зимової соляри в морози, але тягла багато, лишився того. ОККО чи ЛукОйл давайте проголосуємо :idea:
Розповім цікаву історію, яка повторювалась в мене вже двічі ! Авто Гольф 2, 1595 RF, 89р.в., карб 2Е2. Постійно лию 95 на АNP. Минулого тижня (в середу) залив на ОККО 95 на 100грн. Проїхав 5км і машина почала глохнути на ХХ ! Поїздив ще трохи - глохне ! Вдома регульнув якість суміші і х.об. На другий день - знову те саме ! Залив на 100грн. на АNР - їздить добре ! Заради експерименту заправив знову на ОККО (але вже на іншій АЗС, в Терноп.обл. ) - опять 25 ! Пригадав схожий випадок навесні - теж глохла на хх після ОККО !
Теж колись заправлявся на ОККО, теж були випадки що глохла але це півбіди, саме головне що розхід був космічний, карбюраторщику всі мозги в..бав, він казав що все гуд а я йому який гуд якщо карб не працює. Начав лити на Укрнафті і всі проблеми вирішились самі собою.
Плюсую щодо поганої якості ОККО. Минулого літа машина вставала двічі і не заводилася. Зимою нахарився, бо бенза замерзла на насосі... Після зими погано їздила. Лию постійно на WOG на Стрийській перед Ашаном, або на інших. проблем ніяких. Навіть на Укрнафті нормально їде і тихо працює і на АНП.
я теж скажу і про шел за остані два місяці ну пипець просто авто несвоє, а поїхав до польщі і заправив їхнього палива то думав взлечу правда вже його доїжджую нажаль, і планую спробувати і ANP ДОРЕЧІ SOKAR поки ще тримається
Доповню. ЛукОйл рулить ! Заправлявся там декілька разів, і як каже Назар "взлітав" ! В Золочеві вона далеко за містом, як на Тернопіль, то мені трохи влом туда їздити.
Додаю ще одного мінуса ОККО-ві за дизель. Авто після нього тупе + таке враження, що залила половину з того, за що заплатила. А про цікаві історії з оплатою на ОККО я вже писала в темі "Хто що заливає в бак".
все залежить від заправки, якщо керівництво нормальне то не сильно бодяжать а якщо бикота то якість пального відповдна по суті всі вони возять або білоруський або російкий бензин весь нюанс в якому стані від доїде до заправки де його ще розведуть і докачають присадками