Привіт усім, Купив кадік 2010 з дизельним мотором 1,9. Перед цим їздив на КІА CEED 1.4 бензин, тому прошу порадити: - які оптимальні оборроти для цього мотору (від 2000 до 3000 - це нормально?) - на що звернути увагу при експлутції двигуна? - з яким інтервалом міняти мастила і яке ви поратдите? - загалом які слабкі елементи в кадіка??? - машина без захисту, який захист ставити і скільки він може коштувати? Буду вдячний за будь-яку корисну інформацію.
Металевий захист в Тернополі 500гр хочу но ще непоставив.Слабких місць за 2 роки ненайшов.Мінуси трохи твердий,зимою довго гріється і зимою бере багато соляри коло 9лт.А взагалі хороша машина но не заті гроші.
Дякую за відповідь, а захист де плауєш купувати, у мене теж немає? А скільки мала б коштувати така машина? І яка альтернатива ? А що до оптимальних робочих оборотів ???
Книжка пише, що для бензиняка нормальні оберти - бл. 2200, а для дизеля - 2000. Про захист спитайте в kym-а - він робить. І не тре гнати до Тернополя.
Оптимані - від 1000 до 4500. А любителі їздити на обертах 2000 і в натяг, стикаються з проблемою передчасного виходу з ладу двохмасового маховика, і р/вала з гідрокомпенсаторами. масло Ваг допуск 507.00, заміна кожні 9 тис.
Всім, дякую. з оборотами розібрався, захист найду. Підскажіть де можна взяти інформацію, що міняти на ТО- 135 тис (Кадік 1,9 дизель ), крім фільтрів і масла. ??? Може в когось є українська сервісна книжка?
Ремень і роліки обовязково, якщо хтось перед тобою неміняв.Сорі помпа тоже і заодно тосол бо зима близько.Це я собі поміняв.
Добрий вечір! За який то захист Ви говорите, можна якось глянути? Шукаю захист не знаю шо ставити, дякую!
Бажано перевірити на морозостійкись охолоджуючу рідину, також перевірити гальмівну рідину ( мабуть міняти) + рідину ГУР...
http://ternopol.ter.slando.ua/obyavlenie/zahist-dviguna-vw-caddy-2004-ID63PjN.html#5416f5f497 це в Тернополі.