Картінг

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Rock-n-Roll, 15 лис 2010.

1. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    У Львові нарешті появився нормальний картінг http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=1914&postdays=0&postorder=asc&start=0. Кілька днів назад невтримався і вперше покатався на карті. Емоцій і задоволення купа, ціна прийнятна. В будні до 18:00 10 хв - 60 грн, після 18:00 - 75 грн. Планую ходити стабільно кожного тижня. Шукаю бажаючиш)!
    З 6 людей що було на трасі в мене виявився найкращий результат круга 52.308. Як для першого разу непогано але до переможця чемпіонату ще далеко http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=4&t=19935.
    Пропоную на вихідні сходити, якщо є бажаючі, 10 хв - 85 грн.

2. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Я теж минулого тижня був перший раз, адриналін і емоції зашкалюють, результат 50....

3. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    Ага, сьоні збираємся ще раз сходити). Вже трасу і машину відчув, що то таке зрозумів(бо минулий раз вперше в житті сів на карт) тепер тре виходити з 50 сек. )).
    Але пропоную в суботу зібратись поганятись клубною бандою, буде цікаво, а ще краще приїхати без машин і потім продовжити пивом!!!

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Опа)))) Круто!!
    Катався на карті колись в Одесі, але там якісь дитячі були. Обов"язкового схожу катнутися. ТРеба клубний чемпіонат зробити)))

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    10хв шось маловато, чи ні?

6. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    Малувато, хочеться ще, але після 10 хв перший раз мязи на лодонях трохи чуються від надмірної вібрації. За 10 хв накатуються там 10-11 кіл. Покриття місцями не зовсім рівне і карт дуже трясе. Але краще проїхатись 10 хв. ніж взагалі не проїхатись))

7. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    Немає бажаючих в суботу поганятись ?

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Я можливо в суботу зможу =)

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Давай в будні. Дешевше все ж таки :)

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    також минулої суботи там був, перший раз на карті захобив навіть дуже.
    нажаль коли я був то таймер був зламаний тому не можу похвалитися результатом(((
    правда не зрозумів чому не дають таранитися і місця для обгому дуже вже мало.((

11. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    Таранитись неможна щоб карти не вбивати, а місця для обгону перше теж здалось замало, але обганяти реально можна. Вчора їздив з співробітниками, там трасу намазали якоюсь херньою, кажуть що як вона висохне буде класне щеплення, але зараз як на літній гумі зимою))), дріфтова траса стала. Нас вчора пятеро їхало , заїзд на 10 хв, то я всіх обігнав по разу, а одного 2 рази, бо їх постійно носило і розвертало))
    Ще така штука, там www.tuning.lviv.ua має 10% знижки, може і нам знижку пробити ?
    P.S. Так на суботу поганятись бажаючих немає, нема в нас в клубі гончегів) ?!

12. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Приїзжають друзі з Латвії, поїду їх катати на картінгу у суботу.

13. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    :) Практически все!!!!Только не у всех с бюджетом и временем складывается не так как хочется????

14. Barkas

Barkas Початківець

сaddy 2.0 SDI
    шось мені здається шо латиші бачили картінги і покруче...

15. Vexler

Vexler Аксакал

Rock-n-Roll, я буду з другом близько 18-00. Хто зможе підтягуйтесь ;)

16. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Їздили в пятницю. Взяли троє по 10 хв. Самі апарати класні, але деякі ділянки траси просто капець. Нерівність асфальту вибиває руль з рук. Другий раз піду тільки тоді коли вирівняють поверню інакше навіть не рекомендую їхати.

17. Vexler

Vexler Аксакал

Погасав вчора з Тарасом, вірніш з 2 Тарасами :) Поверхню дійсно не завадить полатати, але в кого заїзд буде дебютним від картінгу не відмовляйтесь, буде купа позитивних емоцій. :)
    Надіюсь наступного разу VW якось збереться у більшій к-ті ;)

18. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    І знов телеметрія не працювала, повороти біля вікон спостереження тепер нереально слизькі стали, мій карт 5 хв заводили бо глох, потім по трасі пчихав деколи. А ще я на практиці зрозумів чого таранитись неможна, після плюхи взад на повороті від Тараса, який хотів мене догнати і обігнати після мого обгону і пізно почав тормозити. Щось там все гірше і гірше стає ((!

19. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Ці слизькі ділянки самий кайф проходити. Ну і ще додатковий тренінг для їзди по голольоді

20. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    Але дуже вони час круга вбивають, я їх раніше проходив не тормозячи взагалі, без заносу, і підгазовуючи на виході з поворота, а минулого разу передні колеса на тих ділянках машину не повертали абсолютно, тільки газом і заносом задніх коліс. А поворот перед прямою 90 градусів раніше проходив на максимальному газі, то тепер там треба ногу трохи забирати і то легенько вже коліс торкаєшся при виході бо зносить.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)