У Львові нарешті появився нормальний картінг http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=1914&postdays=0&postorder=asc&start=0. Кілька днів назад невтримався і вперше покатався на карті. Емоцій і задоволення купа, ціна прийнятна. В будні до 18:00 10 хв - 60 грн, після 18:00 - 75 грн. Планую ходити стабільно кожного тижня. Шукаю бажаючиш)! З 6 людей що було на трасі в мене виявився найкращий результат круга 52.308. Як для першого разу непогано але до переможця чемпіонату ще далеко http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=4&t=19935. Пропоную на вихідні сходити, якщо є бажаючі, 10 хв - 85 грн.
Ага, сьоні збираємся ще раз сходити). Вже трасу і машину відчув, що то таке зрозумів(бо минулий раз вперше в житті сів на карт) тепер тре виходити з 50 сек. )). Але пропоную в суботу зібратись поганятись клубною бандою, буде цікаво, а ще краще приїхати без машин і потім продовжити пивом!!!
Опа)))) Круто!! Катався на карті колись в Одесі, але там якісь дитячі були. Обов"язкового схожу катнутися. ТРеба клубний чемпіонат зробити)))
Малувато, хочеться ще, але після 10 хв перший раз мязи на лодонях трохи чуються від надмірної вібрації. За 10 хв накатуються там 10-11 кіл. Покриття місцями не зовсім рівне і карт дуже трясе. Але краще проїхатись 10 хв. ніж взагалі не проїхатись))
також минулої суботи там був, перший раз на карті захобив навіть дуже. нажаль коли я був то таймер був зламаний тому не можу похвалитися результатом((( правда не зрозумів чому не дають таранитися і місця для обгому дуже вже мало.((
Таранитись неможна щоб карти не вбивати, а місця для обгону перше теж здалось замало, але обганяти реально можна. Вчора їздив з співробітниками, там трасу намазали якоюсь херньою, кажуть що як вона висохне буде класне щеплення, але зараз як на літній гумі зимою))), дріфтова траса стала. Нас вчора пятеро їхало , заїзд на 10 хв, то я всіх обігнав по разу, а одного 2 рази, бо їх постійно носило і розвертало)) Ще така штука, там www.tuning.lviv.ua має 10% знижки, може і нам знижку пробити ? P.S. Так на суботу поганятись бажаючих немає, нема в нас в клубі гончегів) ?!
Їздили в пятницю. Взяли троє по 10 хв. Самі апарати класні, але деякі ділянки траси просто капець. Нерівність асфальту вибиває руль з рук. Другий раз піду тільки тоді коли вирівняють поверню інакше навіть не рекомендую їхати.
Погасав вчора з Тарасом, вірніш з 2 Тарасами Поверхню дійсно не завадить полатати, але в кого заїзд буде дебютним від картінгу не відмовляйтесь, буде купа позитивних емоцій. Надіюсь наступного разу VW якось збереться у більшій к-ті
І знов телеметрія не працювала, повороти біля вікон спостереження тепер нереально слизькі стали, мій карт 5 хв заводили бо глох, потім по трасі пчихав деколи. А ще я на практиці зрозумів чого таранитись неможна, після плюхи взад на повороті від Тараса, який хотів мене догнати і обігнати після мого обгону і пізно почав тормозити. Щось там все гірше і гірше стає ((!
Але дуже вони час круга вбивають, я їх раніше проходив не тормозячи взагалі, без заносу, і підгазовуючи на виході з поворота, а минулого разу передні колеса на тих ділянках машину не повертали абсолютно, тільки газом і заносом задніх коліс. А поворот перед прямою 90 градусів раніше проходив на максимальному газі, то тепер там треба ногу трохи забирати і то легенько вже коліс торкаєшся при виході бо зносить.