Доброго дня, Хочу получити клубну картку, думав на з"їзді взяти, але Мартіні не було, так ось, цікавить чи можна десь під"хати, щоб придбати придбати картку і наклейку для авто? Наперед вдячний.
нашальніке, твою гітару з ровером, ти де пропав, в мене тож наклейкі кончілісь Нік Вульф мене скоро з"їсть за наклейку, з остальних мовчу!!!
картку купив у Мартіні, але нажаль наклейки тільки великі, маленьких немає, а хотілося б дуже маленьку))
шо толку з маленької, чи тим більше "дуже маленької" Сама зачьотна наклейка така як у старожилів клубу, на ширину заднього скла, а та дрібота то так, для галочки, типу ось я вчепив наклейку. Ліпи ту шо я тобі вручив, вона проста і красіва, здалеку будуть тобі фафакати
Привіт, а завтра буде з'їзд, я просто тільки взяв гольфа і ще не був на подібних акціях), але мені це цікаво, і хотів запитати на рахунок карточки і наклейки клубу, де і коли можна було б це провернути? Дякую за увагу)
то не акція, а просто зустріч приїжджай завтра, я повинен бути, в мене є картки і ще пару великих наклейок