KIA

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Yra Golf3, 29 тра 2007.

1. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Мені в принципі нема куда спішити бо я ще свою не продав. Я в принципі по фінасах на таку суму не потяну, треба ще троха позбирати грошей. Я переконався що нормальну машину дешевше не купиш, я тепер чекаю щоб взяти десь так року 2002-04. Хотів взяти КІА Сее'd вона ніби нічого, презентація була на sia 2007. іх ще у Львові нема але вони від 91000 грн. з мотором 1,4. Є ще воріант фабіа яка появиться до жовтня 2007р. але про неї зовсім нічого не знаю так тільки в журналі бачив. А тобі хто прижене? Маєш хороших знайомих?

2. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver
    Відповідь: Куплю гольф 4, бора.

А я став подумувати про КІА Черато в кредит 1,6 CRDI (дизеляка, 16 кл., турбо, інтеркулер - 115 к.с.), бо дизель ВВ крім того що досить дорогий свіжопригнаний, то ще й б/у - можна попасти ще й на ремонт турбіни, ТНВД і т.п.

3. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T

Та я тоже про такий варіант думав, навіть в салон їздив дивитись. Але дизель церато здається 95000 грн. це також не мало. А ce'ed коштує 1.6 CRDI 105000грн. А ці кіа взагалі як себе показують по наших дорогах і на нашій солярі і бензині. А шо то в них за мотори такі VVT,або CRDI знаєш шось про них?

4. Avsel

Avsel Місцевий

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Робив тест-драйв я Кіа-Церато (однокласник купив), гарна машинка, но дорого, в ті гроші (майже в ті гроші) альтернативи Шкоді Октавії нема!

Та шо тут думати, нова машина є нова :-(

6. Avsel

Avsel Місцевий

Відповідь: KIA

Це Ти правильно підмітив, вживши слово "майже". Я і сам з батьком дивився. За таку комплектацію як в Кіа за Октаву Тур 1,9 ТДІ (90 к.с.) треба віддати десь на 3 000 у.о. більше, плюс там ще знімають 1,5 % від всієї суми комісійних, доплата за колір металік, кредит в середньму під 10-13 % і т.п.(ну це приблизно). А в Кіа велика перевага - акція з кредитом під 5% і класна комплектація, причому двигун сучасніший, ремня ГРМ нема (привід ланцюгом), 16 клапанів, коммон реіл, турбіна, інтеркулер і при обємі 1,6 - 115 к.с.. Хоча якщо б за таку ціну можна було б взяти Октавію А5 з двигуном 1,9ТДІ 110 (115) к.с. - тоді питань нема. Тим більше якщо порівняти салон (особливо місце для ніг задніх пасажирів) то Октава Тур в порівнянні з Черато в програші.

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

кому додупи потрібні задні ноги?
    сам знаєш як в нас в Пасаті купа місця для ніг, але кому воно нафік там потрібне?
    Я порівнював Церату 1,6 і Октаву Тур 1,6.
    Люди брали октаву під 7 проциків, а не такі як пропонує салон.
    В банку кредит береться, там кращі умови.
    Ну їздив я на Цераті (посторюся)..., шо Октава то Октава, все ж таки похідна від Німця!

8. Avsel

Avsel Місцевий

Ну це Ти зараз так говориш, а як з друзями схочеш зїздити на море і т.п., думаю то питання згадаєш.

9. Avsel

Avsel Місцевий

Як я вже писав, по-любому якщо добирати в Октаві до такої комлектації як в Кіа - то вийде приблизно на 5 штук дорожче, і це при двигуні 1,9 ТДІ - 90 к.с.

10. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

А ти свого Г3 продаєш, якшо так то скільки???

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

2 Піонер
    Мож продаш свого Пасата? ціну в студію.

сорі, бе був ріал офтопппп

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)