Кидалово от CarCredit

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ArniXXX, 30 тра 2008.

1. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990
    http://www.carcredit.com.ua/

Шановні друзі. Все що я скажу то не новина для вас. Нашого брата дурили і будуть дурити. Та всеж таки, якщо хоть когось надоумлю, то буду безмежно радий.

У мами моєї дружини є машина. Опель кадет, ціни б йому не було як би не кузов. В нас біля року назад помер дружини батько ... Мати залишилась одна, а жити за щось треба, їй товар чимось в власний магазинчик возити треба. Пішла в автошколу здала на права. Та їздити на тій машині вона так і не змогла. Самі зрозумійте правильно, для жінки в роках механічна коропка в опелі то є проблема. Вирішили з дружиною продати то щастя, і пообіцяли підназбирати грошей, та купити щось краще. Так от, вона щоб не створювати нам проблем, пішла в фірму. Ссилку дивіться вище. Підписала там всі документи, та заплатила 2000 гр. Пообіцяли що машина буде через 3 тижні.

Почитали ми той договір з дружиною і зрозуміли. Ніякї машини через 3 тижні в цему році не буде. Ввесь інтернет повний від задоволенних

http://www.prostobank.ua/avto_v_kre...ruppovaya_pokupka_avto_pouchitelnaya_istoriya

Тому прошу. Ті придурки як правило літніх людей і дурять. В них пристойний офіс, навіть машинка може стояти. Такий навіть і у вас думаю буде. У мене до вас прохання, підіть і побийте їм будьласка вікна.

Дякую за увагу.

• Подобається Подобається x 1
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Кидалово от CarCredit

Ми вже живемо в іншому світі ніж люди, які жили за комуни. Тепер потрібно жити за іншими правилами - якщо є договір, то перед його підписуванням треба його читати. Мій тесть дотепер нарікає на державу - він прослужив воюючи півжиття в радянській армії і звик, що все, що йому дається, робиться кимось зверху але держава то не бозя і навіть не люди а просто набір правил, за якими треба жити. Манна небесна це щось інше. І тепер вже пенсія. Я бачу як складно переосмислювати те, що покладатися можна тільки насебе. Але треба, бо інакше життя викине за борт.

• Подобається Подобається x 1
  3. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T

Я знаю що автоплан це також кидалово і за місяць машини ніколи ніхто не дасть і ситема там дуже тупа, навіть говорити про неї не хочу, скажу одне краще з ними справи не мати.

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Як на мене, кидалово це коли забирають гроші і втікають. А тут просто ситема збору грошей за автомобіль. Нехай не зручна для багатьох людей, але працюють вони легально. Імхо дивніше виглядають люди, що за 2000 грн хочуть нову машину, оскільки банківські умові зі стартовим внеском їх не влаштовують.

5. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

Чоловіче. Вони нагрузили що машина буде через три тижні, і що це просто кредит. Взяли і підсунули літній жінці документи. Повір, вони натуральні кидали. А коли тупо крадуть гроші, то це злодії. А в даному випадку кидалово чистої води. Правильно підмітили, кидалово у законі ...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)