КІТ, друже! З днюхою Тебе! Успіхів Тобі у справах, здоров"я і добрих друзів! Перефразовуючи відомий вислів, скажу: на всіх автах неможливо переїздити, але треба до того прагнути! А авто, до якого дійдеш своїми силами, буде набагато ціннішим, кращим і коханішим. Так що витримки Тобі в цій дорозі!
Ну як же не привітати, такого хорошого і "пушистого" КОТА з Дєньчіком!!!! Коллєго, вітаю сердечно!!! Хай тебе у всьому супроводжує успіх, любов, щирі посмішки і хорощі люди !!! Хай життя буде веселим, драйвовим, кольоровим, насиченим позитивними емоціями і новими враженнями і досягненнями!!! Пи.си.Щоб дівки любили і Валюша не підводила...
Вітаю з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Успіхів тобі, міцного здоров'я, щастя, радості й достатку, щоб було в тебе все в порядку
Вітаю,як я завжди кажу:нехай твої бажання ох..вають від твоїх можливостей,нехай гроші за тобою бігають,а ти неміг від них відбитись і просто здавався їм в полон,вдачі тобі в усьому,бо як казав один дід "хлопці здоровє то важне но неголовне, бо коні і бикє на бойні тоже здоровє мають,а їх то нератує", нехай тобі все буде гуд і менти і АВТО-ПЕД..АСИ непсють тобі краєвиду доріг. Ну і на остаток ,тобі бажатимуть всього і багато,але побажай собі того чого дійсно бажаєш ти для собі,і нехай воно обовязково збудеться !
Вітаю тебе з днюшкою! Бажаю, щоб ОГО-ГО! І ніколи не ОХО-ХО! Трохи АХ! Ну, можна УХ! Щоб захоплювало дух. Звичайно щоби було "ВАУ!!!" І щоби "ФУ" аж зовсім мало. Щоб було "ВОТ ЦЕ ТАК!" "ВОТ ЦЕ ТАК!" - не фігня, "НЕ МОЖЕ БУТИ" - оце реально, "ТА НУ ЙОГО" - нехай і віртуально. "ОГО" - щоб часто дивувало, "НУ ВСЕ, ПІПЕЦ" - не діставало..! В.І.Т.А.Ю!
Вітаю, бажаю щоб усе в твому житті складалося як ти забажаєш. Радості побільше, і усмішок поширше на шляху
народ,всім величезне дякую. особливо Чортопхай. таку тему намутила, ну взагалі !!! дякую дякую дякую! і справді, хай усе це збудеться