КЛИНИТЬ СТОЙКА

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем RomanoProddi, 23 січ 2010.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ситуація така - виїхав з гаража. в ньому -7 градусів. на дворі -25. проїхав до першого повороту. вскочив в колію і чую - тре!!. тре переднє праве колесо. Подивився - зрозумів або стойка або пружині хана. загнав авто назад в гараж - поставив обігрівача щоб мені розморозило ту сторону для домкрата. і бачу - що машину відпустило. Але ситуація наступна - я прокачую - вона не "грає" та стойка - навіть навпаки починає знову стискатись. коли відпускаю - починає повільно піднімати машину назад.

питання - стойці піпец?? чи може де прихватило і вона ще може їздити?. справа нагальна. тому чекаю відповідей.

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Чекай тепла.

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    тобто не тре ба міняти?? але ж то все рівно не справність. всі решта - нормально. а ця - ппц. на СТО її провіряли пару місяців назад. казали - можна кататись.

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    На сильному морозі будь яка рідина стає густішою, те саме і з стойкою: масло загусло і вона працює не зовсім коректно. Я роблю таким чином рушаю і приблизно з 500м їду на 1 обо 2 передачі(гріється не лише двигун а і кпп, підшипники, стійки, салон і т.д.)

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    гріється-не гріється. астойку прийшлось замінити. поки що одну. спаде мороз - другу. стойка більштейн - масло. 400 грн з відбійником і пильником.

причина поломки банальна - розлетівся відбійник. став коротший приблизно на половину. добрий удар - і все. потекла. не сильно, але клинити почала.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)