хто знає? стикнувся вже не вперше, що нишпорять на мому компі з сервака адміни, отбто в реальному часі бачать картинку на мому компі і можуть робити все що хочуть. Колись були програмки і знав як захиститися. Як зараз побачити. що хтось тебе сканує (бачить) що ти робиш? чи можна якоюсь прогою заблокувати доступ з мережі до такого наглого скануваня. Що може бути в мене на машині встаномлене при завантажувані системи? чи то без програм таке тепер можливе?
Відповідь: Комп"ютерна безпека Є один вірняковий спосіб - Позич в Тополя москвічовський дмократ і покрамсай адміна думаю більше сканувати тебе не буде!
Відповідь: хто знає? Таких прог є купа (VNC, RemoteAdmin і тд), можеш подивитись список запущений процесів і ті які незнайомі - придавити, або подивитись що стоїть в автозапуску і викинути все непотрібне, заблокувати можеш любим файерволом. Притому що в тебе на компутері повинні бути права адміна. це ключ реєестра де можеш глянути які проги стоять в автозапуску. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run і як крайній варіант взяти в тополя домкрат :mrgreen:
Відповідь: хто знає? ну зайду і як далі заходи вживати? що викидати? і що приписувати? це ж треба робити кожен раз при запуску або витерти з якогось автозавантаження. я вже зовсім темний став
Відповідь: Комп"ютерна безпека Зробити можна багато чого :grin: аби у тебе були права адміністратора на машині. Якшо таких прав, нема то бути тобі завжди під надзором адмінів мережі :mrgreen: В такому випадку бери побільше пива і дуй до них :mrgreen:
Відповідь: Комп"ютерна безпека та пиво то таке... попробуй довірся після пива, а може адмін права маєш ще шеф
Відповідь: Комп"ютерна безпека Завдяки даній гілці я повикидав купу процесів і тепер мій лаптоп грузиться набагато швидше P.S. Duke, ти забув вказати команду regedit для доступу до ключыв реєстру.
Відповідь: Комп"ютерна безпека а я так і не добився результу викинув половину що думав і знав, а вони далі можуть шпіляти в мому компі...
Відповідь: Комп"ютерна безпека А в той час мережевий кабель видьоргуй нафіг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Комп"ютерна безпека для мене то не вихід, база в он-лайні працює + я не відчуваю коли саме мене сканують
Відповідь: Комп"ютерна безпека спочатку виключи всіх користувачів які крім тебе є на твому компі. наводиш курсор на мій компютор тоді правою кнопкою тоді вибираєш управлениє в вікні що появиться служебниє програми і там локальниє пользователи і групи і побачиш всіх що мають права і які в кого права. повиключай тих адмінів А крім того в вінді ХР СП2 є така штука як Центр обеспечения безопасности. і там є брендмаєр по ньому можна побачити всі відкриті порти через які за допомогою різних програм за тобою можуть стежити твої адміни. Що правда якщо твої адміни знаються в компі трошки більше ніж я то вони напевно заборонили тобі доступ до всіх настройок системи і до контролю всіх процесів.