Кому цікаво - перереэстрація авто 11.04.2013

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем SUS2810, 11 кві 2013.

1. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Сьгодні почали з дружиною, перереэстрацію автомобіля, який куплявся по ген. дорученю. Отже, близько 11.00 ми прийхали в Новояворівське ВРЕР ДАІ, яке знаходиться за адресою: м. Новояворівськ, вул. Зелена 3 (оріэнтир, після заправки ОККО на в'йізді в Новояворівськ, проъхати приблизно 1 км, зліва двох поверховий жовтий барак МРЕО). Прийіхавши на місце, виявилось, що немаэ світла. час очікування тривав оріэнтовно 20 хв, (таке казали рідко буваэ). Написавши заяву на знатя з обліку, заплатили на місці 40 грн., за заяву. Потім огляд експерта (фото, і коротка розмова про табличку з левим номером кузова на заміненому телевізорі) мужик дійсно приэмний, майор Флис Андрій Богданович. Ніяких натяків на хабар, або тормозіння процедури, сам давав поради, що і як краще. Оплата за зняття з обліку 210 грн в касі ощадбанку на місці, комісія жалюгідна аж 5грн. Як би не один <спеціаліст> все б було швидше на 90 хв, дядько вже на пенсійі, робить вигляд що він ТУЗ:) . На все це пішло 5 годин включно з обідом (13-14год.). Як би були б бланки тех паспортів, то машинка б вже сьогодні іхала додому на білих номерах. З вівторка обіцяли що бланки будуть. Коли будуть бланки, треба буде взяти довідку-рахунок за 1000 грн., 130 грн за нові номера, (казали зберігання дорожче вийде), 570 за постановку на облік. От і все. Висновок такий, що у Львові було б довше)))))) на доданок, ніяких черг і решал, всі решали за брамою стоятьі курять. Після зняття з обліку автомобіля даэться бумажка, на якій пише що вона дійсна 60 діб разом з тех паспортом з обрізаним кінцем, що э підставою длйізди по Украйіні. а довідкою-рахунком тільки 10 діб.
    П.С. писав некоректно, бо на планшеті нема повноі Украінськоі мови, сильно не бийте:) .
    Якщо будуть питання, з радістю відповім.

Останнє редагування: 11 кві 2013
  2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ну та, звісно будуть питання :)

що таке довідка-рахунок ? чому сума така кругла ? не суть того, що аж 1к грн, а чому не 990 до прикладу, чи 1020 ?

залежність цін від віку авто, об'єму двигуна ? у тебе була генералка на твоє ім'я і ти зміг зняти авто і поставити на себе ж ?

3. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Довідка рахунок, це документ, на підставі якого робиться постановка на облік авто, сумма яку назвали в віконечку, в якому отримували транзитні номери;
    залежність цін не від віку авто, а від краъни походження вітчізняні чи закордонні авто;
    генералка була на нас з дружиною, я від себе знімав, а дружина буде на себе ставити.
    ось і все

4. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    восени ставив своє авто на облік в тому ж МРЕВ усе з номерами 2200 + 100грн+200грн (щоб зявився бланк на техпаспорт +вибрати номер який я хотів)+ мито1500грн ,авто ставилось на облік в Україні вперше.на все про все 2,5год враховуючи обід.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Хіба зараз дозволяють продавати авто за 1000 грн?

6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    ні, це ціна самого папірця під назвою "Довідка-рахунок". А вже в цій довідці вказано вартість, за якою продано авто.

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    то хтось мені пояснить міфічність тієї цифри ?

8. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    В липні перереєстровував авто, то зайняло один день. Але це із врахуванням того, що знімав у Львові, а ставив у Стрию. І довідка-рахунок у Львові обійшлась в 600грн. Може за пів року ціни помінялись.

9. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    напевно що покищо нніхто не пояснить, з вівторка будем з дружиною взнавати, якщо будуть бланки, тоді точно буде цифра за ту довідку, покищо так мифічно)

10. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    А машина була зареєстрована в Яворівському районі?

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ніякої міфічності. Довідка-рахунок так і коштує 900-1100 грн. В різних конторах по різному. Наприклад в Львівському МРЕО я робив за 900грн пів року тому. Робив той хто знімав з обліку, то він десь там збоку в конторі.
    В самому МРЕО в середині коштувала поза 1000грн.
    Це посуті просто нотаріальний документ купівлі-продажу. В ньому вказується оцінена вартість авто. Зараз відмінили, але раніше від цієї вартості сплачував 1% продавець, і 3% покупець. Мені оцінили машину в 28тисяч, то я платив 840грн податку.
    Для тебе, КІТ, довідка-рахунок коштуватиме так само.

12. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    то ОРА автомобіль був зареестрований в кам'янко-бузькому ВРЕР ДАІ, ніяк проблем з загальною базою не було.

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    та Я от це читаю і не розумію, а що спростилось ? всерівно є якісь міфічні папери, і космічні ціни!

ні, Шег, я платитиму менше, бо сказали ж , що є різниця між вітчизняними авто і іномарками.

правда я не зможу зекономити так як ти, бо мене таки заставлять номера міняти :yes:

14. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    номери можеш і не міняти, але по перше начальник фіг підпише заяву, на те щоб йіх залишили за тобою, а по друге, зберігання вийде дорожче ніж нові з підпресу. Різниця між іномарками і вітчізняним не э суттева, будем в новояворівську сфоткаю розцінки, там все ясно і всього дві таблиці, посвідчення водія і реестрація автомобіля

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    у мене номера [б 29 ** ЛВ], думаю мене заставлять їх міняти :)

16. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    То якщо в мене машина зареєстрована в черкаській області я по генералці можу тут її перереєструвати??

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    згідно нового законодавства - так. тобто зняття з обліку тепер можливе в будь-якому МРЕВ України

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хлопці, сорки, якщо баян, але дуже прошу у двох словах пояснити для особливо обдарованих: що повинен зробити продавець авта? Головне питання - чи обов"язково знімати з обліку авто саме в тому МРЕВ, де воно зареєстроване?

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Уточніть ще поняття іномарка/вітчизняне. Якщо російські жигулі є вітчизняним авто, то чи є вітчизняною скажімо шкода октавія, виготовлена в закарпуттю?

sent from my Galaxy SIII

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Народ, ну що? Ніхто авта не продавав? Чи вам шкода сказати? Чи MARTINI затулив своїм дописом мій крик душі?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)