Кому вже приходила повістка, за яким макаром вони приходять і якщо прийшла, то який рід військ і який рік призову?!
Комусь приходить, а хтось сам записується. Це вже не так, як колись було, шукали відмазки, причини, кому б то підплатити, щоб не піти. Зараз інший час, зараз це необхідність, складні часи настали, це наш обов'язок, перед країною, перед собою, заради нащадків, щоб наші діти і онуки могли жити краще аніж ми. "Душу й тіло ми положим за нашу свободу" Досить терпіти, ми не раби, ми заслуговуємо на краще життя. Слава Україні! Слава Нації! Україна понад усе! Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Героям Слава! Ті що записуються добровольцями будуть брати зараз, чи на призов. Скільки часу там навчають?
Перед тим як добровільно записуватись у воєнкомат, рекомендую передивитись відео: http://www.youtube.com/watch?v=dfzMnP3ilcI
Невпізнаєш Гобліна? Він звичайно не авторитет, але подивитись можна. Майте на увазі що деякі факти перекручені і оперує цифрою 0.01 коли має бути 0.1. Вобщем веселого перегляду.
Там головне суть срозуміти - якщо є мозг то зрозумієш, звичайно він то говорить із т.з. свого інтересу, але ж він росіянин... Суть ловіть, вояки.. P.S.: можеш довести про оперування не 0,01 а 0,1 ?
подивись з 11:05 - він каже що 40 000 людей це 0.01% від всього населення України. Насправді ж це 0.1 бо нас все ж таки 40 000 000 поки що.
Правильно, ось це називаєтья - надати факти. Згідний, підтримую! Хоча суті про всу ту катавасію не міняє ((
Переглянув все відео... ледь дослухав до кінця. Такої параної ще не чув - зомбована російськими медіями хвора людина пробує себе піарити... Мені його шкода, так і тих, хто поширює таке.
В кожного своя думка про то.. Я згідний, що він то відстоює більше з точки зору росії, але це логічно, бо він сам відомий руский. А от перші 80% - більше на гірку правду подібно, яка нагло коле очі тим, хто безбожно вірив у справедливість і чесність майдану, а тепер себе відчуває дураком але немає мужності це признати.. Глянувши статистику youtube: 1.609.695 переглядів 61.474 = LIKE 7.686 = DISLIKE Ти входиш до 1/8 (з тих хто проголосували) і тобі шкода більшість... демократія ))
Російська пропаганда дуже потужна і для багатьох виглядає переконливою. Ми мали і маємо зараз змогу переконуватись в її потужності і брехливості щоденно на підставі наочних і беззаперечних фактів. Чорне переконливо подається білим, і багатьма це сприймається. Спілкуюсь з знайомими на сході України, а також з Росії і на основі співставлення інформації не вірю жодним заявам російської преси чи пропаганди - вона брехлива та лицемірна. Треба бути сліпим, щоб це не бачити. Звичайно, останні події також викликають різні питання, але нам розглядати їх через російську призму - це маразм. Маю тверде переконання - те що зроблено, не дивличись на масу недоліків і помилок - це шлях вперед, хоча і далеко не простий. Треба гордитись людьми, які відстоюють свої погляди і готові жертвувати багато чим, а не нявкати, що все проплачено і все безнадійно.
Якоби та. Але: 1 - Не всі в Росії є 100% заангажовані, іноді серед шітшторму можна і правду розгледіти, придивлятись лиш потрібно добре.. 2 - Призми є 2: захід і росія. Захід ніколи не скаже про це все, в них сприйняття дещо інше. Росія - теж дещо інше. В ідеалі слухати двох, а думати третє, виходячи з цих двох 3 - Чи це шлях вперед - це поки-що лише надія і не більше, жодних результатів ще немає і не може бути за такий термін 4 - найгірше - що критикувати зараз майдан і нову владу - це найбільший гріх божий. Чому зараз ніхто не б"є алярм, що крим віддали, що в раді далі голосують кнопкодави, що посади продаються, що межигір"я розграблене... і т.д.. Мій висновок: цей переворот - це був олігархічна війна між 2ма кланами: Донецким і Дніпропетровським (імена - догадайся сам), а всі хто приймав в тому участь - маріонетки і мені дуже шкода, що із-за цього загинули люди.. Рекомендація - думайте логікою, а не емоціями..
Дурак ти напівнімецький..... всі 100% абсолютна брехня спроектована в кремлі щоб дестабілізувати обстановку в Україні і оправдати захват Криму а можливо і цілої України. Якщо народу надоїло що його обкрадає його ж власна влада і та влада маніпулюючи демократією не хоче подавати у відставку і планує ще більше красти - то що робити - правильно - брати каміння і виганяти владу що і було зроблено. про державний переворот говорять тільки росіяни - бо вони потерпівша сторона. Тепер нікому не секрет що Янукович був ставлеником Кремля і гроші на те щоб обдурити виборця дав йому Кремль. Завдання Янека було одне - розвалити державу Україна, а замість зарплати дозволили грабувати всіх і вся. Тільки плани Путіна поламав український народ, взяв і вигнав маріонетку - от Путі-Путі і заговорив про державний переворот. Якщо б ти дурнику включив мозг то побачив би що парламент який був такий лишився - то який це переворот. Це те саме якби Ленін взяв Зимній і залишив государственну думу .... блін невже можна бути таким тупим щоб куплятись на такі примітивні провокації. І ще одно - про самий головний аргумент - гроші від гос депу. Я сам особисто потратив на Майдан у різних формах і виглядах десь в районі 6000 грн. І знаю учасників цього форуму які теж переказували тисячі гривень на майдан. І не здивувався б що якщо порахувати скілько потратили всі учасники цього форуму на потреби Майдану то сума перевалить сто тис. грн - от тобі гроші олігархів і гос депу. Наскільки я знаю в Києві на Майдані в день збирали до 200 000 тис грн і більше пожертв. Кремль якраз найбільше бісить що його маріонетку вигнали з допомогою народних грошей - тепер і нього пропав головний важіль фінанси, тобто немає кому дати гроші щоб вплинути на вибори наступного президента і немає з кого сритати нахера давав гроші на Майдан. І на мою думку це осовною причина вводу військ в крим. Кремль загубив контроль на Україною.
Ну це те, про що я і говорив - ті, в кого дещо інша думка, не протилежна, а дещо інша - ті дураки.. шкода.. вести конструктивну дискусію далі немає змісту
Відпишусь по суті теми. Сьогодні, коли світить сонечко і нічого не предвіщало чогось надзвичайного..... дзвінок в домофон...: "відкрийте, ми з військкомату"... Відкрив, прийшли до мене і дають повістку, вже хотів розписуватись за вручення, а виявилось, що то не мені, а сусіду. Виявляється, він теж ст.л-нт запасу. Ось так. Почитав ту повістку, і помітив, що беруть по конкретних фахівцях, тобто, у нього в повістці було зазначено "ВОС" з шифром 021000, що розшифровується: "Бойове застосування та управління діями військових частин механізованих і танкових військ". Одразу глянув свої доки, а в мене зазначений ВОС з шифром 042000, розшифровується як: "Бойове застосування та управління діями військових частин протиповітряної оборони Сухопутних військ". Висновок такий, що не беруть всіх підряд (як прийнято вважати), а беруть лише тих, осіб з тими військово-обліковими спеціальностями, в яких є потреба на сьогоднішній день, чи на період грядущий. Бо ж якщо мій сусід "танкіст", чи "піхота", то най петляє і захищає державу в піших строях, а вже коли буде якийсь нальот, чи удар крилатими ракетами, то відповідно нехай мене призивають... Якось так. Треба уточнити, скільки платять? Чи взагалі рентабельно.
Думка кожної людини формується мозгом на основі обробки отриманої інформації - твоя інша думка свідчить або про відсутність мозгу, або про відсутність інформації. Так як інформації є аж забагато то висновок один - відсутність мозгу.
Моя логіка мені підказує зворотн"є. Рахуй, що позачерговий призов резерву(запасу) в Україні ще жодного разу не проводився, тим більше за термін служби теперішніх військових. Відповідно: А - підозрюю, що з призовом повний бардак, оскільки цього ще ніхто ніколи не робив бо не було потреби Б - тобі ще скоріш за все прийде В - Почитай положення про позачерговий призов, оскільки не було потреби, то ці положення скоріш за все жодного разу не редагувались і як були створені за царя івана - так і досі є.. Відповідно про оплату там навряд щось сказано. Все на патріотично-примусових засадах Г - Якщо призиватимуть всіх, то треба зрозуміти, що велика частина резерву (запасу) - це ті, хто відкосили від армії або пройшли платну (неофіційно) військову кафедру, тобто по знаннях прирівнюються до перших. Відповідно давати таким людям після крешкурсу в кілька днів автомат в руки - це те саме, що мавпам гранати.. (