Кондиціонер для Golf 2. Встановлення.

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем mixonoff, 13 лис 2007.

1. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Шановні колеги, чи є можливість встановити в VW Golf 2 кондиціонер. Я десь місяц тому десь в інтернеті бачив Golf 2 на продаж з кондиціонером. Чи то була опечатка, чи дійсно є такі випадки, а якшо є, то де можна встановити і скільки то буде коштувати?

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Кондиціонер для Golf 2. Встановлення.

Кондюк ставили с завода. Але знайти його на розборці - анреал. :sad:

3. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Я чув що десь в Закарпатті ставлять кондиціонери на любу машину за 500 $ . Але точної адреси не знаю.

4. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low

воно вильється тобы у купу грошей і гемору. Дешевше і простіше поміняти авто

5. talant

talant Початківець

VW Golf II TD 1.6 1988

в мене є
    привезли з сша, хочу встановити

6. talant

talant Початківець

VW Golf II TD 1.6 1988

встановив ту частину кондиціонера що в салоні, потрібно було зняти пічку і встановити іншу з двома радіаторами.

7. ИгорьТ

ИгорьТ Початківець

Г2 Кантри
    Комплект кондера Г1 - 360 у.е.
    Почти полный комплект Г3 - Компрессор Г3 (150) + плита установки на АБФ 2,0л (50) + радиатор кондера (50) + фильтр (20). Нужен только другой радиатор охлаждения (больший, с дизеля), испаритель и шланги.
    Полный комплект В3 - 500 у.е.
    Может будет плита и компрессор на Г2, можно доукомплектовать всем остальным от Г3.

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Заберу,
    якщо вирішемо питання оплати-доставки. Собственно вопрос, что и как?

9. ИгорьТ

ИгорьТ Початківець

Г2 Кантри
    Все очень просто. Любым банком переводите в гривнах по тому курсу, по которому банк продает доллар в этот момент (курс меняют 3 раза в день, в 12-00 он был 10-80) на имя Трофимчук Игорь Александрович и сообщаете мне код. Я получаю и не позднее следующего дня транпортной компанией отправляю Вам. Через сутки Вы получаете. Узнайт только кто педставлен в Коломые. В И-Франковске есть все.
    В комплекте оба радиатора, компрессор, трубки, осушитель, ТРВ, крутилки на торпеде. Гарантия. В случае претензий к перечисленному полный возврат средств в день получения товара обратно.

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Уточнення:
    1) відправляти треба до Львова
    2) я грн не маю, маю $
    3) потрібен варіан з рук в руки

11. ИгорьТ

ИгорьТ Початківець

Г2 Кантри
    1) то не має ніякої різниці
    2) то ще краще, але не з точку зору НБУ.
    3) то Ви така недовірлива людина? Я такого ще не бачив. Але я можу піти проти своїх принципів та відправити Вам першим товар.
    Та ще й пойти зовсім на бедпрецедентні дії: подарувати Вам корпус пічки з мотором, бо Ваша зовсім не така, воздуховоди.
    Другий радіатор- саме іспаритель ціїє кондейної пічки.
    Але попереджую: це повні 2 цукрових мішки та великий пакет. У разі повернення товару 30-40 грн за доставку- за Ваш рахунок.
    Пропозиція дійсна у понеділок.

Але якщо у Вас є довірена особа в Одесі, я можу передати все їй у той ж понеділок.

12. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v
    олег !!!!!
    я смотрел на фото тот кондей он разобран на мелкие детали и с компрессором старого образца от машины 78 года с ним придется еще нормально пожарится и чтото цена стала меньше раньше игорь мне писал что минимум 400 и ни копейкой меньше ткк на него клиентов завались

пускай игорь скинет тебе ссылку на его фото они гтето выложены и выглядит он не очень комплектным наверняка он потребует замены компресора на нового образца и испарителя

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)