Ну от після понад 5 років бурного роману і прийшов час нам з Корою прощатись. Спершу оголошення розміщую тут і ще на парі тематичних форумів. Хотілося б, щоб авто потрапило в правильні руки. Якщо за тиждень тут не буде результату, об"ява піде на Авто.ріа. Отже маємо Corrado G60 1991 року народження. Куплене мною у квітні 2007 року в Харкові з пробігом 238 ткм. Двигун 1.8 PG. На даний момент пробіг становить 310 ткм. Стверджувати на 100% не можу, але на 90% впевнений, що цей пробіг реальний. Якщо попередні господарі їздили стільки ж як я (по 15 ткм на рік), то все сходиться. Тюнінг практично відсутній. За винятком пофарбованих в синій колір вставок на торпеді, які дісталися мені від попереднього господаря. Також я замінив передні оригінальні фари на тюнені чорні з лінзовою оптикою. Крім того майже зразу після купівлі рідний поламаний люк був замінений на скляний люк від Г3. В оригіналі люки йшли тільки залізні. Але скляний дуже радує, це зручно на світлофорах, не треба викручувати шию, чекаючи зеленого, достатньо просто подивитись вгору через стелю Ну то таке, лірика. За останні 5 років в серйозних ДТП машина не була. Один раз легонько я догнав ланоса, отримавши подряпаний бампер і погнутий телевізор, навіть оптика не постраждала. Пошкодження були легко усунуті. Ще пару разів мені затирали ліве і праве крило. Цієї зими обидва крила були пофарбовані. Також цієї зими повністю замінена вся система охолодження: новий радіатор, всі нові патрубки і всі нові фланці. Водяна помпа мінялася пів року перед тим. Минулого року замінена на нову майже вся вихлопна система починаючи від гофри і закінчуючи заднім баняком. Не так давно наведений повний порядок в салоні. Була обезшумлена торпеда, розібрані і зібрані заново дверні карти, боковини, панелі багажника, замінений ковролін, відремонтовані і змащені всі механізми замків, люка та склопідйомників. Були незначні проблеми в днища з лівого боку, все було поварено і оброблено. Півтора роки тому "автошкірою" перешиті всі сидіння. Двигун. На 280 ткм був перебраний компресор. Це була планова заміна ремкомплекту (сальники і апекси). Вскритіє показало, що компресор живий. Цю процедуру рекомендується робити кожні 40-50 ткм. На даний час заміри бортовим комп"ютером показують, що тиск у впускнопу колекторі 1.6 бара, тобто компресор нагнітає свої 0.6 бара, передбачені заводом. Проте, машина не їде так, як повинна їхати, і я схильний шукати причину десь в датчиках, може лямбда, може якийсь інший. Таке враження, що подається забідна суміш. Це частково підтверджується відносно малою витратою палива (10 літрів в змішаному режимі), вона все-таки повинна була б пити трошки більше. Треба все бадати і шукати причину, в мене вже на то просто нема ні часу, ні натхнення. Коробка передач минулого року була замінена на пасатівську. В рідній була тріщина в корпусі і постійно доводилося доливати масло. Самі нутрощі коробки в дуже хорошому стані, воно все в мене є і при бажанні можна скласти собі рідну коробку (перенести нутрощі в цілий корпус). Та коробка, що стоїть зараз, трошки коротша за рідну. Їй нічо не бракує, але на крейсерській швидкості оберти в оригінальної будуть менші, ну але це вже як кому подобається. Вся електрика працює - електролюк, електросклопідйомники, підігрів заднього скла, регулювання дзеркал. Не працює від недавна тільки підігрів лівого дзеркала. Задній спойлер працює. Магнітола Pioneer DEH-6100BT ось така. Я нею дуже задоволений. В новій машині тепер дуже не вистачає блютусу (для розмов по телефону). За два роки я жодного разу не вставляв в неї компакт-диски, користувався виключно ЮСБ-портом. Перевірено що читає флешки 32 Гб, більших не пробував. Звучить класно. На кермі пульт керування магнітолою. Наче все. Як що згадаю, допишу. Стартова ціна за автокласику - 6000 доларів США. Машина буде зніматися з обліку, ніяких доручень (на мені вже три машини висить). В додаток комплект легкосплавних дисків, майже таких як на фото, з літньою гумою 205/50/15 на один сезон (зараз доїжджаю стару зимову, мені на ній комфортніше ) Також в сараї є трохи всяких запчастин. Крім згаданої рідної коробки передач є задній бампер зі швеллером, предня решітка, дзеркала, труби компресора і купа всякого іншого, навіть вже не пам"ятаю. Бажаючі подивитись і поторгуватись телефонують 0979345655 і домовляються про зустріч. Ніякого торгу по телефону. І найцікавіше - позавчорашні фотографії
Не розумію. Мартіні париться над машиною, робить новій салон, нову дуйку, оптику що світить, а після того з повним розумінням що 20 років це вердикт, продає все що зробив і не встиг нарадуватись... Жесть удачі
Саша, ти так оце написав, ніби я то все зробив щойно і тепер продаю Насправді фари я поміняв 4 роки тому, а дуйку (компресор) перебрав 2 роки тому. Нарадуватись від тої машини я за 5 років встиг більше, ніж більшість власників корад (не кожен витримує стільки) А те, що в ній зроблено буквально останнім часом - це робилося для того, щоб не було соромно показати машину людям. Скажімо як показувати, коли брудні дверні карти або гримить весь роздовбаний бруківкою салон? Тому весь салон був недавно розібраний, вичищений і зібраний заново. Після того я здається вдруге в неї закохався Але такі обставини, що мушу продавати. Був би особняк, гараж, їй Богу лишив би як авто вихідного дня, потроху підтримував гарний стан і чекав поки за корадами не почнуть полювати колекціонери автокласики Але я просто не маю де тримати дві машини. Одна приречена припадати листям, брудом і поволі вмирати. Я краще буду дивитися як вона їздить по місту і згадувати молодість
машинка просто золото, для справжніх поціновувачів, бажаю щоб дійсно потрапила у бережні руки і радувала ще довгі роки. Доречі я б задумався ще чи продавати тобі її, подивись сам може повернеться настальгія і передумаєш, а гроші то таке завжди можна пробувати якось викрутитись по іншому ))) http://www.topgear-russia.ru/series-3-5.html
Йомайо, прашла любофь? ти дивися, ато я гольфа теж хтів продавати пару разів, але не зміг. навіть до оголошення діло не дойшло, член сім*ї блін. Друг і брат. Я зробив з нього то шо хотів, і коли побачив результат і натішився - появилась думка міняти тачку. Але зрозумів шо в нас фсьо серйозно і ми не зможем один без одного. _ _ _ пи.си. ну але раз надумав - удачі в продажу.
Кажуть що то Артем з шахтерського краю купив, і в цій машинці багато частинок душі львівського тюнінг клубу :wacko1:
Що таке ПМЖ? А що Донецький дозбирав гроші і поїхав в Дніпропетровськ? а якщо чесно,то шкода ,що такий екземпляр покинув Львівську область