коректор фар passat b3

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем hooliganlviv, 12 кві 2015.

1. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Всім привіт, паро місяців тому я думав про установку коректора фар на свого пассата, но те що моя модель пассіка CL (бомж Еддишн) і 1988 року, недавало мені змоги їх підключити, так як в цих роках небуло укомплектовано проводкою і навіть натяку на неї, ну от полазивши в інтернеті я так і незнайшов конкретної установки, тільки паро колхозних варіанті, було вирішено купити проводку під двигуном яка відповідає за все світло впідкапотним пространством і все що до неї прилягає, говорилося що на цьому куску проводки є все, но пізніше було виявленно що з неї вже витягували деякі провода, нехваталоякихось 3 фішок до неї, ну і добре річ в нас іде про коректор, і так почнемо, з цієї проводки було витянуто її рідні провода, но для установки своїх мотодів і точної її підключення розпишу тут, може комусь воно і знадобиться.
    ну що почнемо. дивимся на фото. для установки на знадобиться:
    коректор фар 2шт.
    кнопка коректора фар 1шт (в мене була на пробу старого образця, хотя там різниці ніякої немає)
    проводка
    a729282s-960.jpg 1729282s-960.jpg 9f29282s-960.jpg 2729282s-960.jpg
    ну і сама схема моя по підключеню що і куди, кольори можуть в деяких моделях не співпадати, так що при установці зі своїми проводами передивляйсь.
    14fd282s-960.jpg
    так як мій пассік 1988 року в проводці небуло двух фішок, перша фішка ака би давала + з -, як на фото виділено червоним, її я просто з*єднав через мамку з папкою, а мінус вивів на лепесток з лівої сторони маси. 68g5d8s-960.jpg ну і другої фішки небуло яка іде на кнопку фар, при включені габаритів, подається плюс і кнопка коректора фар працює) ну і підсвічується. 9f29282s-960.jpg
    надіюсь комусь воно і допоможе. хай щастить.

• Подобається Подобається x 1
  2. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    переглядаючи свою тему, я замітив, що трішки переплутав з темою про дзеркала.
    І так поправка по підключенні
    перший "+" провід (жовтий з чорним) кріпиться на фішку А1
    другий "+" провід (жовтий) кріпиться на фішку А2
    третій провід "-" (коричневий) на ліпистки масси (або просто кудись до кузова)
    вибачайте за плутанину))) при такому розкладі як я перед тим написав вони б працювали при включені обігріва заднього скла.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)