Всім привіт, паро місяців тому я думав про установку коректора фар на свого пассата, но те що моя модель пассіка CL (бомж Еддишн) і 1988 року, недавало мені змоги їх підключити, так як в цих роках небуло укомплектовано проводкою і навіть натяку на неї, ну от полазивши в інтернеті я так і незнайшов конкретної установки, тільки паро колхозних варіанті, було вирішено купити проводку під двигуном яка відповідає за все світло впідкапотним пространством і все що до неї прилягає, говорилося що на цьому куску проводки є все, но пізніше було виявленно що з неї вже витягували деякі провода, нехваталоякихось 3 фішок до неї, ну і добре річ в нас іде про коректор, і так почнемо, з цієї проводки було витянуто її рідні провода, но для установки своїх мотодів і точної її підключення розпишу тут, може комусь воно і знадобиться. ну що почнемо. дивимся на фото. для установки на знадобиться: коректор фар 2шт. кнопка коректора фар 1шт (в мене була на пробу старого образця, хотя там різниці ніякої немає) проводка ну і сама схема моя по підключеню що і куди, кольори можуть в деяких моделях не співпадати, так що при установці зі своїми проводами передивляйсь. так як мій пассік 1988 року в проводці небуло двух фішок, перша фішка ака би давала + з -, як на фото виділено червоним, її я просто з*єднав через мамку з папкою, а мінус вивів на лепесток з лівої сторони маси. ну і другої фішки небуло яка іде на кнопку фар, при включені габаритів, подається плюс і кнопка коректора фар працює) ну і підсвічується. надіюсь комусь воно і допоможе. хай щастить.
переглядаючи свою тему, я замітив, що трішки переплутав з темою про дзеркала. І так поправка по підключенні перший "+" провід (жовтий з чорним) кріпиться на фішку А1 другий "+" провід (жовтий) кріпиться на фішку А2 третій провід "-" (коричневий) на ліпистки масси (або просто кудись до кузова) вибачайте за плутанину))) при такому розкладі як я перед тим написав вони б працювали при включені обігріва заднього скла.