Кріплення полки багажника

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем LeonixXx, 1 кві 2012.

1. LeonixXx

LeonixXx Початківець

VW Golf 2
    Доброго всім дня! На даний момент у багажнику Golf 2 замість полки багажника лежить прогнутий кусок фанери, який не зовсім естетично виглядає. Тому захотілося виправити цю ситуацію. В інтернеті достатньо ідей та інформації як це можна зробити, проте є один момент, який перешкоджає повномаштабним роботам: як і якими кріпленнями закріпити полку? Зараз ця фанера тримається незрозумілим чином (лишилося від попереднього власника авто), через що у разі необхідності скористатися багажником полку приходиться витягувати руками. Тому можливо хтось порадить, як можна закріпити полку або викласть фотографії із тим, як виглядає цей механізм в оригіналі?

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    LeonixXX, моє тобі прохання: пошукай стовову хорошу доску і стокові праву і ліву боковини з цілими кріпеннями - це буде найкращий варіант! Всі інші варіанти будуть або непрактичним або недовговічними.
    На шротах, розборках по Ваш магазину -то не проблема знайти і недорого. І буде в тебе і відкриватись нормально при відкриванні ляди, і не гупати на кривих дорогах. :)

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Цілком згоден!!! А перетянути, підсилити чи врізати динаміки легше в рідну полку ніж видумувати велосипед!

4. LeonixXx

LeonixXx Початківець

VW Golf 2
    Ну над варіантом купити оригінальну полку я теж замислювався, проте тоді теж залишалася проблема з кріпленням (причина створення посту), оскільки я не подумав про те що можна також придбати боковини :)
    А так взагальному це і буде рішенням проблеми, дякую =)

Ще одне наслідкове питання: на яких шротах/розборках у Львові можна знайти необхідні деталі?

5. Vexler

Vexler Аксакал

LeonixXx, нє справді)) бо я теж був молодий і зелений))) трохи колхозив, але німці не дурні і калхозити немає сенсу))) я поміняв боковини, дошка моя була хороша (я її ще усилив, підклеїв - зробив капремонт) і тишина, нічого нестукає, не грюкає, все чітко відкривається...одним словом,як завод, як книжка пише :)...і тепер радує нового власника.

Шукай у Ваш магазині, де по салону всяке продають, а також по шротах
    097-4475763 Степан
    067-7518845 Володя (Іскра)

Спробуй їх потероризувати,а вразі чого ще щось підкину ;)
    Якщо одразу всього не знайдеш не розчаровуяс-рийся тут на форумі, обдзвонюй всіх кого можеш і все швидко знайдеш :) Гольфів купа і запчастин відповідно також)

6. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Можу свою відпродати оригінальну полку з вирізами під динаміки
    0981961188

7. YuraRut

YuraRut Active Member

VW Golf II був :( Шкода Октавія А5
    Ціна полки ?
    І які вирізи ? можна фото ?

8. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Ціна 150 грн, фото може завтра скину
    Вирізи під овальні колонки
    колонок немаю

9. LeonixXx

LeonixXx Початківець

VW Golf 2
    за пропозицію дякую, проте дошку вже знайшов =))
    лишилися боковини...

Vexler, спасибі за інфу, надіюся все знайдеться швидко :)

10. Vexler

Vexler Аксакал

Немає за що. сток рулить)):gamer:

11. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Напишу тут.
    Можливо комусь воно більше треба як мені, тому за дякую обміняю свою ліву частину полки з цілим верхнім і нижніми кріпленнями на таку ж, тільки з поломаним верхнім і цілими нижніми кріпленнями, фото моєї:

Останнє редагування: 3 лип 2013
  12. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Завтра гляну на стан своєї лівої полички...

13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Не хотів ніхто ціленької лівої полички, тому сьогодні я зрізав з неї кріплення, шкода звичайно, бо воно було навіть без тріщин...
    Тому не актуально вже.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)