Доброго всім дня! На даний момент у багажнику Golf 2 замість полки багажника лежить прогнутий кусок фанери, який не зовсім естетично виглядає. Тому захотілося виправити цю ситуацію. В інтернеті достатньо ідей та інформації як це можна зробити, проте є один момент, який перешкоджає повномаштабним роботам: як і якими кріпленнями закріпити полку? Зараз ця фанера тримається незрозумілим чином (лишилося від попереднього власника авто), через що у разі необхідності скористатися багажником полку приходиться витягувати руками. Тому можливо хтось порадить, як можна закріпити полку або викласть фотографії із тим, як виглядає цей механізм в оригіналі?
LeonixXX, моє тобі прохання: пошукай стовову хорошу доску і стокові праву і ліву боковини з цілими кріпеннями - це буде найкращий варіант! Всі інші варіанти будуть або непрактичним або недовговічними. На шротах, розборках по Ваш магазину -то не проблема знайти і недорого. І буде в тебе і відкриватись нормально при відкриванні ляди, і не гупати на кривих дорогах.
Цілком згоден!!! А перетянути, підсилити чи врізати динаміки легше в рідну полку ніж видумувати велосипед!
Ну над варіантом купити оригінальну полку я теж замислювався, проте тоді теж залишалася проблема з кріпленням (причина створення посту), оскільки я не подумав про те що можна також придбати боковини А так взагальному це і буде рішенням проблеми, дякую =) Ще одне наслідкове питання: на яких шротах/розборках у Львові можна знайти необхідні деталі?
LeonixXx, нє справді)) бо я теж був молодий і зелений))) трохи колхозив, але німці не дурні і калхозити немає сенсу))) я поміняв боковини, дошка моя була хороша (я її ще усилив, підклеїв - зробив капремонт) і тишина, нічого нестукає, не грюкає, все чітко відкривається...одним словом,як завод, як книжка пише ...і тепер радує нового власника. Шукай у Ваш магазині, де по салону всяке продають, а також по шротах 097-4475763 Степан 067-7518845 Володя (Іскра) Спробуй їх потероризувати,а вразі чого ще щось підкину Якщо одразу всього не знайдеш не розчаровуяс-рийся тут на форумі, обдзвонюй всіх кого можеш і все швидко знайдеш Гольфів купа і запчастин відповідно також)
за пропозицію дякую, проте дошку вже знайшов =)) лишилися боковини... Vexler, спасибі за інфу, надіюся все знайдеться швидко
Напишу тут. Можливо комусь воно більше треба як мені, тому за дякую обміняю свою ліву частину полки з цілим верхнім і нижніми кріпленнями на таку ж, тільки з поломаним верхнім і цілими нижніми кріпленнями, фото моєї:
Не хотів ніхто ціленької лівої полички, тому сьогодні я зрізав з неї кріплення, шкода звичайно, бо воно було навіть без тріщин... Тому не актуально вже.