я так спілкуюсь з друзями і в них повна халепа, заходжу в супермаркети там також не ахті, сьогодні по "південному " пройшовся людей недуже, супермаркет Домотехніка закривається. ще чув від людей що буде обвал цін на побутову техніку.? правда чи ні?
Судячи по індексами фондових бірж то можна сказати шо пік вже досягнутий і зараз відновлюється Український ПФТС дуже хороші показники дав за останні 3 тижні
Ги-ГИ. До кінця року нічого доброго не чекайте... Нерухомість досягне піку своєї дешевизни на початку 2010 р. Збираєм гроші на квартири....
Я би не поспішав з прогнозами. А криза справді є, щоправда, по-різному в різних галузях. Щодо падіння цін на побутову техніку це нереально. Максимум, що може статися - продавці через голод зменшуватимуть свій заробіток. Як на автомобільному ринку.
побутова техніка в еквіваленті до доляра чи єври справді в ціні дещо впала, завдяки тому що торгові мережі зменшили торгові націнки а виробники відпускні ціни. Дно кризи, на мою думку, ще не досягнене.
a 4ogo do kincja lita? na vidpo4unok litom jidyt))) a jakwo serjozno to nema riznuci v 4omy trumatu zaraz do kincja lita ni4ogo ne zminutsja takogo serjoznogo cina dolara byde koluvatusja v tuh mezhah wo i zaraz a ot osinnju gruvnja mozhe trohu we vpastu pravda vidnosno evro dolar napevno tezh vpade vidnosno evro. a jakwo v tebe veluka syma to mozhew perestrahyvatusja i 4astuny trumatu v nacionalnij a 4astuny v mertvuh prezudentah..
ta v zoloti neracionalno bo z num nema wo robutu..... jakwo tu napruklad kypuw zoloto to potim jogo zdaw hiba na bryht i cina byde nuzh4oju. hiba tu mav nayvazi kowtovnosti,ale vonu tezh ne dyzhe likvidni.
в довготривалій перспективі тримати найкраще в євро , в короткотривалій в баксах , в гривнях я б не ризикував тримати гроші . В золоті спред дуже велики , ціна між купівлею і продажою , якщо воно не коливнеться сильно в сторону подпрожчання , то тільки на операції купувля і продажі його втрачаєш до 20 %. , я тримаю євро і долар.
Ваші думки про нерухомість. Коли краще квартиру купляти? Зараз 1-но кімнатна в Києві 55 тис, куди вже дешевше?
Чекай ще.... До кінця року.... Впринаймні такі висновки можна зробити, почитавши "розумні журнали", типу Контракти, Кореспондент, Власть денег... Прогнози людей, що розуміються в політиці теж підтверджують , що найкраще буде купувати квартиру на в кінці 2009 або на початку 2010 року. Радься ще з людьми, читай пресу, бо тут не вгадаеш...
Квартиру краще купувати тоді коли трапиться вдалий варіант. Ще півроку тому знайомий у Львові продав хорошу двокімнатну на Топольній за 21 тис. у.о. Бо..терміново мав виїхати, а гроші були потрібні. Квартирне питання воно таке, як пощастить, але руку на пульсі пропозицій постійно треба тримати.
до кінця літа гривня в довгостоковій краще золото +1 аналітика то фігня .... ті самі "розумні журнали" пророкували шо гривня буде по 12 грн за долар... а тепер всі бачать як долар стрімко падає +1
Купуй в Берліні -там двушка - 40 000 паперів. КРИЗИ В УКРАЇНІ НЕМАЄ І НЕ БУДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧОМУ??? ЧИТАЙ: ЛЕТИТЬ КРИЗА НАД АМЕРИКОЮ: "О-ПА-ПА! ТАК, ТУТ Я ДОБРЕ ПОПРАЦЮВАЛА: ТОЙ ПОВІСИВСЯ, ТОЙ ЗАСТРЕЛИВСЯ, В ТОГО ФІРМА ЗГОРІЛА. ЛЮКС!!!" ЛЕТИТЬ ДАЛІ НАД ЄВРОПОЮ: "ТАК, ТУТ ТАКОЖ ДОБРЕ НАРОБИЛА: ТОЙ СПИВСЯ, ТОЙ БАНКРУТ НАФІГ, В ТОГО БАНК ЗГОРІВ" ПРИЛІТАЄ НА УКРАЇНУ: "ЙО....ВАШУ МАМУ!!!!!!!!!!! а ТО ХТО ТУТ ДО МЕНЕ БУВ???????????????":shok: