Ксенон в ПТФ Г3

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем PatolkinJR, 25 лип 2008.

1. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Хочу представити на розсуд одноклубників таку тему. Зважаю на те, що ПТФ на Г3 лінзовані. Використання: вдень габаріти+САБЖ як денне світло, ніч ближнє-дальнє + САБЖ. Попутно хочу спитати який цоколь штатних ПТФ на Г3? Може хто ставив і має фотки, було б супер!

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Ксенон в ПТФ Г3

Як ти втулиш в ПТФ лампи ксенона? Ну то ще півбіди, а куди ти поставиш блоки розпалу? Крім того, якшо оптика з рефлектором на самому шклі, під НЕксенонове світло, то з ксеноновими лампами воно правильно світити не буде ні разу. В плані установки ксенону набагато кращими є фари з шклом без рефлектора (т.зв. кришталеві) і відбивачем-рефлектором в самому корпусі фари.

3. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Так отож бо і воно, що на Г3 ПТФ лізовані і високо стоять як для ПТФ. Хоча повивчавши форуми чужих клубів, до однозначного висновку не прийшов.

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

в мене на ближне стоять лінзовані фари.
    прості лампочки світили в цих фарах добре але світло було зосереджене в основному двома пучками, а вчора поставив ксенон і результат такий, світло вже не пучками а по всій поверхні однаково.
    отже лінзовані фари потребують ксенонового світла,
    став ксенон на протитуманки і буде тобі щастя, правда 4300к. і небільше.4500к.

5. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

Як варіант можеш купити в мене фари на Гольф 3 (там оптика лінзована і туда без проблем стає ксенон Н7)
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2684
    Або ще є доставні протитуманки Hella з ксеноновими лампами.
    http://www.hella.com.ua/xenon.html
    Кажуть люди, що світять дуже добре також.

6. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Та бляха ті Хелли з ксеноном дорогі з холєри!

7. profesor2707

Клубна карта:
    000017

То купляй в мене фари - вийде дешевше і вигляд машини з ними суттєво покращиться.

8. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

А в тебе ж не Хелла?

9. profesor2707

Клубна карта:
    000017

В мене In-Pro.
    Це дуже серйозний німецький бренд.
    Тим більше там фари скляні а не пластик.

10. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989

InfoLight /Infolight Би з цоколем Н4 де у Львові купити можна? І яка ціна?

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

8 068 184 16 07 Діма, можеш на мене зіслатись (Марк, чорний Г2).

12. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989

Панове,а на стандартну оптику В3 цокольний (з Н4) ксенон ставити можна? Ефект якийсь буде? Бо бігме,в сумерках світло-дупа повна!

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В ідеалі ксенон ставиться в оптику під ксенон.
    Якщо рідна оптика в добитому стані (типу вигорівші/іржаві відбивачі, запиляне шкло) і не відрегульована нормально, то ксенон особливо не допоможе, тільки сліпити всіх буде. В такому випадку рулять оригінальні фари (не китай) з хорошими фірмовими лампами (Філіпс, Осрам), це самий бюджетний варіант. Ше можна в них поставити лінзові модулі під ксенон, але і коштувати відповідно будуть. Інший варіант-взяти тюнінгові фари для Б3 під ксенон (виробництва Dectane, Хелла) і сам ксенон, не китайський, а хоча б корейський, і не більше 4300 К.

14. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989

Markell,моя вдячність і респект за пораду! Щойно купив нові шиби і лампи Оsrava+50.Іду все докупи ліпити.Ще би хотів знати,чим можна дзеркало відбивача поновити.Чи таке можливе в принципі? Якщо ця проблема ще когось гризе,то можна глянути сюди:http://auto.potrebitel.ru/data/11/14/p38lamp.shtml а по ксенону-сюди:http://www.avtogid.kg/likbez/44/

15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

:shock: може Osram? бо осрава то шось інше...
    Хороші скла і оптика фірми Wessem, достойна заміна оригіналу. Polcar і Китай до дупи.
    Нарахунок дзеркала відбивача-якшо ржавий-то нічо йому вже не поможе. Шукати хороший б/у оригінал на шроті.
    При зборці фари металевий елемент, який стоїть перед лампою і частково її прикриває НЕ рухати, від його видалення світити краще не буде, а от сліпити всіх буде точно.

16. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989

То я блуд зробив :oops:. Лямпи-ОСРАМ сільверстар білюкс Н4 з уфо фільтром та+50%-40гр/шт.Оптика-Хелла,шкло,по15 баксів/шт,хоч моя оптика-тоже Хелла в нівроку стані,я аж здивувався,ну то пусте-відшліфую,на запас буде.А дзеркало-в ідеальному стані,трохи пилу стер і все! Вже все змонтував,чекаю темряви,поїду регульну світло.Думаю,що має бути ліпше,бюджет-45 гринів і запасні шиби!

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Гут, ставив на герметик для скла? Бо від попадання вологи фарі наступлять кранти.

18. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989

Нє,в В3 шиби на кліпсах з грубою гумою в коробці,герметик-то на В4...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)