Купив Гольф 3 перебиті номери.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем TVG, 4 лют 2008.

1. TVG

TVG Початківець

Субару Форестер 2.0 1998
    Купив гольф 3, при реєстрації в МРЕВ експерти виявили перебиті номери кузова(визначили попередній номер), машину забрали на арештмайданчик, пробили по угону, в угоні не рахується.
    1. Як забрати машину з арештмайданчику?
    2.Як забрати гроші в прдавця, бо він морозиться,що він нічого не знав? 3.Або як легалізувати машину?
    Може хтось має юристів знайомих, що займались такими справами, або хтось сам стикався, бду вдячний любій пораді.

2. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери.

Машина напевно пригнана з-за кордону і не розмитнена, а просто переварили номер кузова під документи, редиски. Якщо машина не в угоні, то кримінальної справи нема і треба домовлятись з кимось з МРЕВ, може є варінт якогось штрафу, щоб легалізувати чи щось таке. А того, хто продав таку лажу треба наказати, як мінімум, щоб віддав різницю, а це буде десь 2-3 тис. у.о.

3. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

:-? Зле... Тисни на власника. Інакше ніяк. Мол хай показує де він реєстрував. Пригрози судом, хай напише розписку що то він продав. 99 процентів що він знав. ще 99 процентів що купив того іспектора що йому ставив тачку на облік. Пригрози, може шуганеться що ти "потопиш" не тільки його а і ментів які поставили таку машину на облік. Одне слово думай... То кримінальна відповідальність, тому в його інтересах то діло замнути, якщо то він перебив. Але ти тоже... Якже купляти тачку ше і гольф 3 і перед тим не пробити на угон, номери і т.д...

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Зарас купити якогось мента шоб поставив на облік то не вихід бо будеш колись продавати і претензії будуть до тебе.
    тільки давити на власника і вапшє з такими разкладами віддати йому тачку і хай віддає гроші.

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ти купував по договору куп.-продажу вже зняту з обліку?
    Якщо так, то при знятті з обліку повинні були проводити експертизу і перевіряти номер кузова. Мав бути висновок експертизи, де перевірено № кузова при знятті з обліку.Продавця треба щемити, якшо падає на мороз-подавати заяву в прокуратуру районну, хай рухають справу по ст. шахрайство, наголошувати на тому, що ти добросовісний покупець, а продавцем було кустарно змінено № кузова (хоча доказувати складно і справу напевно не захочуть рухати, якшо нема знайомих, але хоч продавця налякаєш). Машину з арештмайданчика тобі не віддадуть (хіба що знімуть з бази і повернуть для продажу поагрегатно, на облік ти її не поставиш і їздити на ній не можна) і ти не легалізуєш її, автомобілі з знищеними/зміненими № кузова не підлягають експлуатації.
    Оптимальний варіант, подавати позов до суду (місцевого за місцем проживання) на недобросовісного продавця (обгрунтовувати, що придбав майно з умисно прихованим недоліком, внаслідок чого неможливе подальше використання такого за призначенням) і просити суд скасувати укладення договору купівлі-продажу, повернути сторони у становище, яке було до моменту його укладення (тобі гроші, продавцю вернути товар) а також відшкодувати збитки, понесені у зв*язку з його укладенням.
    Як третю сторону залучити МРЕВ, піднімати питання, чому експертиза при знятті з обліку, яка не встановила змніненого № кузова, а при постановці-виявила.

• Подобається Подобається x 3
  6. TVG

TVG Початківець

Субару Форестер 2.0 1998

Купував у Луцьку по інтернету. Продавав мужик 23 роки внього було генеральне доручення, машина стояла на обліку в Луцьку (білі номери) знімали з реєстрації при мені, правда якийсь його знайомий, і я не ходив за ним бо був у гіпсі (зломана нога), але перд передачею грошей заїхали в їхнє ДАЇ і мені дали повну виписку на цю машину ,що вона не угоні по україні і інтерполі
    і ще таке питання переоформляли її не через біржову угоду, а справка-рахунок, чи є якась різниця.

Додано через 2 хвилини
    Номер не переварений а перебитий і це видно тільки знизу панелі.

7. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

народ а є у когось можливість пробити по шасі авто, хоч я купив у співробітника але все рівно і він брав по дорученні, і я їздив у чернівці за генеральним дорученням. ще непровіряв на угон.
    ?????

а де в гольфі шасі? в скількох містах і де саме? на переді я знаю воно там є, а ще де?

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

моя думка : По закону ти нічому йому не зробиш а як і візьмешся за то я думаю шо всі екпертизи суди івсяка фігня винесе кучу дєніг.

тут тільки шчимити і так шоб нах забрав свою машину тіки тепер проблема забрати її з штрафмайданчика

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

є документом, який підтверджує що тобі продавець передав майно а ти його оплатив, і фактично підтверджує укладення договору
    Що робити далі я тобі написав. В тій справці є всі реквізити продавця?

10. TVG

TVG Початківець

Субару Форестер 2.0 1998

В мене є копія його паспорту. В ці справці є тільки мої дані.
    І ще коли в МРЕВ тільки виявили, що номери пербиті я зразу передзвонив до нього він обіцяв до мене приїхати з тим власником який був вписаний в техпаспорт іповернути гроші. але вечором сказав, що не може його знайти, а коли я почав його "грузити по телефону" він перестав брати трубку, а через 10хв. передзвонила його мама і сказла чому я погрожую її сину і якщо він буде зі мною говорити,то тільки в прокуратурі.

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Пизда інакших слів нема.
    то треба брати з собою деякі "внушаючі довірря" організації і валити до нього до його мамки і до попереднього власника і там вже все рулювати.
    проте є загроза попасти в прокуратуру у ролі підсудного.

інакших виходів я небачу.

Цікаво скільки він їздив на тому гольфі і невже його ніразу незупиняла кобра чи шось таке і небачила яка там проблема.

В мене знайомий мав таку машину то коли у Львові бкла кобра він не виїжав, аж поки не замутив ту всю машину він зробив її Б/Н, але тепер такого кажись нероблять, а як шо і роблять то то також недешево і паканцові Б/Н.

Так шо я наголошую шо машину треба віддати назад і забрати гроші.

• Подобається Подобається x 2
  12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Кароче сімейка адамсів...маманя знач тоже в курсі. А копії доручення не маєш?І шо написано в тій довідці-рахунку? Типу є зазначено, кому, за шо і яку суму ти передавав?
    А в прокуратурі розмову можеш йому влаштувати-я писав як.

• Подобається Подобається x 1
  13. TVG

TVG Початківець

Субару Форестер 2.0 1998

В тому і вся справа, що в довідці-рахунку написано, що мені продано і видано автомобіль номер такий-то, техпаспорт номер такий-то вартістю за домовленістю . але в мене є свідок який бачив, скільки грошей я йому віддав.

14. sas123sas

sas123sas Початківець

Audi A4 1,9 AWX 2000
    Skoda Octavia 1,9 ALH 2002

не просто пизда,а пизда повна:cry:

вибач,але на твому мiсцi був би вже на пiвдорозi до Луцька.Паспорт ти маеш,знайти його не проблема,тому раджу влаштувати хороший митинг-пикет в нього дома,погрози,газети,уявнии дядько депутат-президент-в даний ситуации все пидходить.Якщо в нього нерви мiцнi,то можливо мама таки здасться:-D

15. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Поясни йому, що це явно не в його інтересах і ти йдеш йому на зустріч. в іншому випадку погарантуй йому мінінгітів не на одну 10000 у.о.

16. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Роби так, як тобі написав Маркель. А мамці можеш зателефонувати і сказати наступне: ваш син пішов на злочин, перебивши номери і продавши мені машину. За той злочин може передбачатися судом позбавлення волі і повертання тобі всіх грошей, сплачених за машину. Ти йдеш назустіч їм і пробуєш владнати ту справу без суду і прокуратури. Якщо ви будете спілкуватися ТІЛЬКИ у прокуратурі, то кажи їй, що з сином своїм наступні 3-7 роки вона зможе спілкуватися тільки через грати. Донеси до матері 2 погані новини. 1 - син порушив закон і за то буде законне покарання, якщо ви недомовитесь. 2 - ти пробуєш робити їм добро, пробуючи домовитись.

ЗІ Але на сам перед я тобі можу сказати, що номери скоріш за все перебивав не син тієї тітки, а власник машини, котрий дав 1 довірку. І який "врегулював" зняття машини з обліку через свої зв*зки. Дорога тобі, якщо не домовишся з тим, кому спалтив гроші тільки у міліцію. Вони доречі дуже недолюблюють ГАЇ, тому таку справу розмотати їм за щастя! :)

• Подобається Подобається x 4
  17. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

так ми забули ше одну проблему - машина то на штраф майданчику, навіть як шо домовитися щоб відали гроші то треба ще і машину назад відати. то як її забрати?

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

1. Якщо машина не крадена, э підстава її забрати з майданчика на евакуаторі.
    2. Жодних біт, грубих і лисих хлопців, жодних погроз - по-перше це може використатися проти тебе, по-друге зараз вже не те століття, всі гуманоїди скоро потраплять в музеї.
    3. Якщо телефон працює а мама власника бере трубку - це свідчить, що той, хто продав, не планував казусів, інакше ти би його не знайшов ані за тим номером ані за домашньою адресою.
    4. Моя порада: звернися в міліцію та прокуратуру, пошуми в управління з прав захисту споживачів, паралельно постав пляшку журналісту на місцевому (Луцькому) телебаченні (можу посогти з контактами - стукай в приват), аби він цікавився роботою всіх вишестоячих органів :). Далі мусиш найняти юриста, але недорогого, бо справа може затягнутися. Власнику не набридай, бо змінить номер, буде гірше. Найкраще, поки він не уникає тебе спокіно попросити про зустріч і домовитися як діяти далі. Про всяк випадок розмову записуй на диктофон. В кінці розмови поясни, що гаврику, який продав тобі машину світить стаття за продаж краденого, а це кримінал, тому в його інтересах помагати тобі. Коли офіційно повідомиш всі органи, будеш сам знати, що робити далі. Не забудь казати всім цим органам, що за справою контролює газета чи телебачення.

• Подобається Подобається x 3
  19. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

народ я чесно кажучи все не читав але думаю що чувак що продавав незнав про це (можливо), бо тре бути дурним щоб переоформляти і знати що авто лівак.
    кароче кинули двох, машина пішла через руки, тепер нічого незробиш, ніхто гроші не вернить, тре шукати знайомих і робити на неї дкументи , попадеш в 3-4 штуки , витягувати з штраф-майд.

машину знімали з обліку ви разом? ти був присутній? бо я знаю як то робиться, переоформляв, кароче провіряє один дядя і все.

бо йти на таке тай ще щоб залишати свої контакти, це точно дибілізм.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Сумна історія
    По закону тут рипатися по-моєму дуже проблематично, хіба що блефувати. Оскільки по закону ми всі економлячи на податках продаєм-купуєм машини за 100 гривень (я так дві машини купляв) і якщо розривати угоду, то він тобі віддасть 100 гривень і нічого не винен.

єдиний вихід - шугати того тіпка і його маму шо посадиш його в тюрму, або шо йому цегла випадково впаде на голову і сподіватися, що це на нього подіє. Щиро тобі співчуваю

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)