В цій темі прошу розміщати інфу про продаж других гольфів.. якщо є варіанти нерозмитнених або без документів також закидайте
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 Фольксваген Гольф 2 чорн. 1991 р. в., 1,8 л., г/п, ел. дз., титани, Р15, спорт-салон, диск. гальма, борт. ПК, ід. стан, нерозмит. 1300 у.о. тел.: (8097) 570-4114 , Паходу ГТІха (не певен). Пропоную скинутись і забрати.
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 я його хтів і без скидання забрати.. курва! на пів години запізнився хтось взяв.. так розстроївся шо зробив цю тему.. адміни, прикріпіть її як важливу. пліз..
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 Доречі кого цікавить можу продати свого гольфа за 4500. Власникам клубної карти - 4300. Опис - в підписі. Масла мотор не їсть. Два основні недоліки - бажано обробити арки з порогами (зварки не потребують!) і щось зробити з демпферними пружинами зчеплення, було поставлено нове зчеплення але машина почала дьоргатись. Легенько вдарене праве крило. При бажанні воно з мене - 150 грн на розборці у Степана. Останній раз ставала з криками "нехочу їхати" 2 роки назад (причина - перелив бєнзи). За останній рік міняно на нове: Глушак, радіатор, радіатор пічки, всі стойки, всі пружини, підшипники задніх ступиць, масло в коробці, тормозуха, всі дверні ручки на "а-ля Г3", трошки раніше рульова. Додано через 7 годин 54 хвилини Розхід по місту після регулювання карба 8 л, трасса 7.
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 шукаю собі.. VW Golf Mk2 GTI 90-91 р.в. якшо в когось таке є і він хочаб схильний до продажі то скидайте номер в ПП.. P.S. цікавлять мотори тільки з електронним вприском (але наскільки я орієнтуюсь з 8V в ті роки інакших не випускали)
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 Багато ти бачив стоковоих Г2 ГТІ в яких мотори з електронним вприском?
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 вчора бачив то той гольф шо колись їздив на 15" чорних дисках з червоною полоскою по ободі.. думаю ти знаєш ;-)
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 Даний апаратєц врємєнно нє в строю... http://www.4ik.com.ua/forum/viewtopic.php?t=5124 жалко гольфа. Але це ніякий не ГТІ, і взагалі вже як хочеш ГТІ то шукай 16в, а ті PF і PB нікуя не їдуть, і взагалі то пасатовські мотори. Чорний гольф з полоскою і електронним вприском незнаю, просвіти.
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 та тут нема шо просвічувати то напевно сама жива ГТІшка яку я бачив (недивно враховуючи шо то 91 рік) я його толком незнаю пару разів говорили як приїжав на роботу до мене по справах.. саме гірше для мене шо він його продавати нехоче ГТІшка проста їде файно а 16V то вже ракєта.. недавно їздив дивитись одну у Львові.. труп такий шо я навіть неуявляю скільки треба вкласти в касмєтіку некажучи про то шо до мотора не дивився толком.. нічё будем шукати далі.. якшо шось то кидайте інфу сюда ;-)
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 5 Досі не помив. Ось якісь фотки. Зараз трошки змінилися - ручки дверні, 4 фари, вдарене праве крило. На фотках не видно сколів і проявів іржі на арках а також зумера масла який мене діставав. ВДО прибори які я поставив в сусідні темі - не віддаю.
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 Фольксваген Гольф 2 жовт. мет. 1989 р. в., 140 тис. км., 1,8 л., К, нерозмит. 1200 у.о. тел.: (8096) 444-9702 , Додано через 1 хвилину Фольксваген Гольф 2 чорн. 1991 р. в., 1,8 л., г/п, ел. дзерк., титан. дис., Р15, спор. сал., диски гальма, борт. ПК, ід. ст., нерозм., щойно пригн. тел.: (8096) 211-1724 , Правда не Гольф 2, але Гольф! Фольксваген Гольф 3 чорн. 1995 р. в., 147 тис. км., 2 л., GTI, конд., кл/тронік, ел/пак., тит., нова гума, 3 дв., б/п по Укр. 9600 у.о. тел.: (8097) 495-0626 , Джерело:http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=300&subrub=13&item_price1=&item_price2=&page=2
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 Ага, на другому поверсі в коридорі ;-) гараж 2-х місний з ямою, чистий. До мене там роботяги щось з бігбордами робили. "Чистота робочого місця - запорука успіху." (с)
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_438190.html якби було ближче взяв би тільки через кузов..
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 Оригінальний раллік! Навіть морда оригінальна, шо дуууже велика рідкість. За ті гроші його є зміст брати навіть з дохлим мотором і компресором якшо кузов живий.
Відповідь: Купівля-продаж Golf 2 +1, екземпляр надзвичайно рідкісний. Оригінальний обвіс, оригінальні роздуті крила, фари такі, як в Кораді. Фіглі там до того Чернігова, годин 8 і ти ві Львові. Бери, такий апарат в клубі буде виділятися і доповнювати наш автопарк.