Куплю Ауди А4,А6 АВАНТ. Мотор 1.9-2.5 дизель 99-2001гв. Украинский Учет, Б/Н не предлогать.0667220081 Юлий или на почту " barboska2@mail.ru'
випадково не чорного кольору, випадково не та, що розчавила, рознесла вщент на моїх очах, пізно ввечері 23.10.2013р. ВАЗ 2109 сірого кольору на Тракті Глинянському, чи не та Ауді, котра стоїть (стояла) біля мойки на Тракті Глинянському??????????????
[OFF] якби міг її прокормити і мав би достатньо коштів, то собі б взяв її. Але мене вразило, коли вона на швидкості присандалила дев"ятку....., дев'ятка відновленню не підлягає, від удару, в той вечір зробила десь два оберти навколо своєї осі з вильотом на тротуар, а вікна з тої дев'ятки в різні боки порозлітались, но...., но Аудюсі практично ніфіга. В той вечір водій Аудюхи, ще хотів самостійно своїм ходом їхати, але мабуть відтягнули, бо радіатор потік. Корочче - Бомба![/OFF]
[OFF] Ну якщо там 2,5ТДІ то жере вона не так багато. Питання тіки в ремонті стоїть. Все ж подорожче ніж Г2, хоча не скажу шо надто дорога.[/OFF]
Ага. І навіть планова заміна ГРМ виливається в колосальну сумму грошей. Орієнтовно 1000-1200 у.о. А ще А8 дуже важка. Машина суто для траси, ІМХО. Гарна, шикарна. Ну і якщо вже брати А8 то краще 4,2 на ГБО не сильно дорожче за дизель вийде. А по трасі 12л газу бере.
Чоловіче, корпус А8 зроблений з алюмінію "Audi Space Frame" для зменшення ваги. Тачіла легша за беху сємьорку і с-кляссе ! )) Якщо вм"ятина - вважай пропав!
чого зразу пропав, в мене на шроті сто'іть така саме але срібляста, але мордвже продана, хіба лонжерони ся лишили.
я про вм"ятини говорю, їх на алюмінію витягувати дуууже складно... впав каштан - вважай пропав! Долой каштани !