Шукається авто з бюджетом 3-4тис.$ Розглядаються Гольф-2/Джетта, Ауді 80, Опель Вектра А, Ваз 2109 (99), Ланос після 2005р. Обов'язковою умовою є живий і не битий кузов. На Кривчицях був, кризи в них нема, тому пропонувати по таких цінах як там - не потрібно! Пропозиції можна сюди, в ПП або за моб. (097)458-90-54. Саша.
http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_3082570.html хто що скаже про той машин? Чи варто брати? ---------------- Що ще порадите в цьому діапазоні (гольф-джетта-2)???
про це авто можна сказати що зовнішній вигляд в нього нормальний, двигун шидше моно інжектор, купе, треба брати спеца який огляне а тоді скаже шо і як, бо зонішній вигляд перед продажем завжди роблять а от підвіска двигун і електрика не завжди робиться а ці реці потім тягнуть гроші з кишені краще шукати щось из седану 5-ти дверного з повним інжектором або дизель турбодизель
Цікавий варіант http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_3053701.html але судячи по ціні щось з нею не так... Може хто знає цю машинку???
На території гаражного кооперативу "Ласточка" (що знаходиться по вулиці Княгині Ольги) стоїть Ауді 80 із табличкою продається 3000 у.о.
Ціна такої машинки мала бути на 1000уе більша якщо з нею все добре, тому напрошується питання - чому вже знята з обліку і чому так дешево ?
Порадьте, що можна купити за 3 - 3,2 к.з.? Підійде і 3-дверний "гольф-2", але щоб більш-менш був у доброму стані. І ще маю питання до власників "двійок", скільки виносить "утримання" середньостатистичного "гольф-джетта-2" грн./міс. (без урахування витрат пальне)?
по утриманню важко сказати. кожен раз щось інше треба. то акум, то колеса, гараж/стоянка. я рахував що якщо додати всі витрати, (ТО, страхівка, гараж, масло, бензин (але я мало їзджу), деколи якісь запчастини по дрібницях) і поділити на 12 то виходить десь до 1000 грив місяць! Тобто десь 1000 евро на рік.
Cherepaha Дякую! Я так і приблизно розраховую, 100-150 у.о. в місяць. Ну то, звичайно і залежить від режиму експлуатації і річного пробігу (в мене він не повинен перевищувати 25 тис/рік) Тернопільського "гольфа", глянув би. Він часом у Львові не буває (наразі немаю як "вирватися" в Тернопіль)? Якщо що - дай знати!
В мене Венто, таксую. Намотую приблизно 7-8 тик в місяць. Веду собі зошит. За два місяці жорсткої експлуатації по бруківці(не враховуючи заміну двигла - форсмаж) вийшло 1к грн в місяць(це з щомісячною заміною масла Лікві-Моллі). До того товк Жульку - 500 грн в місяць, Рено Лягуха - 1,5-2к в місяць.