і так куплю авто бажано з дизельним двигуном. потрібно восновному для їзди на дачу по бездоріжжю (ціна низька має бути) або авто яке підходить як для їзди по місту так для виїзду за межі міста. бажано вмістиме. бюджет не більше 8-10 тис. дорогі "раритетні, ексклюзивні" варіанти не пропонувати. має бути молодше 20 років. розгляну варіанти після ДТП. це може бути як бус типу Т4(мінімум 4 місця). так і легкове авто. може бути і не фольксваген. одним словом шукаю або тимчасовий або постійний варіант для їзди. за завищеними цінами авто не пропонувати. розгляну тільки ринкові ціни або нижче ринкових.
нагадало казочку про "алєнькій цвєточєк". мол шукаю шось, хз шо... у мене 5 місний автомобіль здатний їздити по чому завгодно (хід підвіски настільки великий, що іномарочні домкрати мені, для заміни коліс не підходять), є багажник, + багажник на даху. за два к доларів готовий віддати ключі.
та по факту так і є. бо хотів конкретно - не знайшов(ауді а6 1,9 або 2,5 тді) надоїло шукати потрібно щоб хоч на чомусь кататися на дачу.і прийшов сюди з надією що хтось щось хоч підкаже. сор не буду оцінювати твоє авто. але 2 к за відчизняий автомобіль 80-х років давати це якось дуже вже смішно. . пропонували вже 76 року з мотором 1,2 типу зробленим за смішну ціну, але не взяв, бо є низка причин перелічувати не буду. але дякую за ап теми. все ще в пошуках.
та я б всерівно зажав би і не віддав так, на правах ап-а! стежитиму за темою, цікаво, на якому варіанті зупиняться
а за стільки гривень можна купити сьогодні дизельне авто? звісно долари на авторіа дивлюся постійно нічого там хорошого немає, як тільки зявляється відразу або перекупщики беруть або їхати до чорта на кулічки тема все апається звісно, але поки немає пропозицій. бажано знайомих.
звернись то тих людей які ганяють авта. Нещодавно другові пригнали віто 108, 2003 рік. Авто не було в користуванні на Україні. З реєстрацією і переобладнанням стане до 10 кусків. Тут правильно зауважили, спочатку треба вибрати що брати, хоча б приблизно. Одним дизелем як характеристикою трохи мало. Якщо якийсь бус або пиріжок він мало пристосований по їзді на пересіченій місцевості. Той самий гольф і то краще іде з його достатньо малою масою. Якщо місто і траса то варіантів багато. До 10 тисяч гольф 4, міцик галант теж є дизельні але мало. Треба ходити на авторинки, моніторити авторіа і щось таки знайдеться
хто що підкаже за Kia Sportage 1996-2000 рр. правда я їх дизельних не знайшов... і ще запитання чим суттєво відрізняється А6 від ауді 100(1993-1994)? А6 це та сама 100 тільки новіша? розмірами всередині сильно різняться? і що хто скаже за ауді 100 чи їх ще варто брати. всетаки авто 20 річні.
Розмірами не різняться. Той самий кузов. А6 кардинально відрізняється від 100ки тіки лінзованою оптикою і трошки зміненим капотом. решта однакове. В салоні все абсолютно однакове. Під капотом те саме. перехідні моделі 100ки це 93й рік, вже теж були з лінзованою опткою. Але на такі можлвио краще не попадати бо потім ті "перехідні" з/ч не завжди знайдеш. Так само і А6 94го років ще не А6, але вже не 100... Я впевнений що їх брати варто. Кузов не гниє, ходова доволі дешева в ремонті і дуже надійна. Тихе, комфортне авто. По трасі - бомба. На бруківці у Львові все тарабанить. Але не сильніше ніж в тих самих нових форестерах і шкодах і т.д... Вседані значно тихше ніж в універсалі також. 2,5ТДІ те що тобі треба. На низах підгрібає на будь-якій передачі так як треба... Дуже прийомистий двигун і надійний. Я його не брав тіки через любов до бензину і через те, що ціна на 2,5ТДІ відчутно вища ніж на бензинові версії. Ну в загальному 2,6 поїде все ж скорше. Але з 40км/год на 3й передачі він не поїде, на відміну від 2,5ТДІ. Ну ще були 1,9ТДІ, але це не те зовсім. Важка машина, хоче потужності побільше.