у мене є пару варіантів. бюджет до 9000$ но це максимум, більше ні! варіанти над якими задумуюсь зараз викладу, Audi A4 -- від 1998 до 1999 років Skoda Fabia ---- від 2002 до 2005 років Volkswagen Golf 4 ---від 2000 до 2002 років SEAT Toledo ----------від 2000 до 2003 років SEAT Ibiza 2003.. приблизно так...
Бери Кіа черато 2002 - 2004 тоді вона Шума звалась і в половини клубу точно серце стане чесно кажучи незнаю де ти такі варіанти понаходив бо коли я шукав з бюджетом потолок 12к то нічого путнього з четвертих гольфів небачив і пробіги були огого Фабії теж мають як правило пробіг під 150-200К а в них мотори не капіталяться. з перечислених варіантів брав би гольф.
Тиждень тому знайомі найшли А4 в районі 9000-9200 у.е. стан хороший. А передивились кучу всякого (хламу), який хотіли впихнути.
На мою скромну думку якщо вже готовий увалити 9000 - то краще вже нову бери, в кредит, вийде звісно більше 9. Наприклад октаву (не в курсі цін але чув що машини сильно впали, в тому ж числі нові). Все ж таки менінгіту буде на порядок менше. Якщо ж ні - я б брав фабію 2005. Не знаю звідки інфа що в них мотори не капіталяться - хіба в них двіжки не фольвагеновські?
"одна бабка казала" в них блоки мотору облегчені сплав алюмінію, а циліндри оброблені з середини слоєм твердого металу і тому розточувати циліндри там не вийде хіба кільця міняти. схоже на правду.
Ну і по чім коради нині в Україні? Просто я зробив такий висновок бо кілька місяців назад один друзяка видав мені "куплю твою кораду за 5 штук" - то я аж підскочив на стільці від злості, ого, думаю ото ціни впали, мабуть всі решта машини коштують 2-3 штуки, не більше.
нікого не слухай, бери прошарся по неті зорієнтуйся в цінах і їдь на базар, а там вже точно оприділишся!