Гольф 2,3, венто, ауді, а3, а4, сеат ібіца, кордоба все залежить від стану і ціни машини з моторами менше 1,8 не пропонувати
Щоб не створювати нову тему, напишу тут. І так обговорення не дуже жваве... Колега придивляється до Г4 універсал, 2004 р. 1,6 бензин. пробіг 140-150 тисяч. Ціна 11900. Це нормально? Що скажете про такий варіант? Може хтось має пропозиціїї в цій ціновій категорії, але цікавить свіжа і з невеликим пробігом (див. вище.). Дякую.
Як на мене то задорого. Мало б бути десь в районі 9.5. За таке бабло можна купити щось краще і дизель.
Не погоджуся з тим, що задорого! Вартість кожного авто визначається індивідуально...не можна узагальнювати і поза очі вказувати/оцінювати! Недавно теж шукав собі авто (цілий місяць!) і надивився такого :wacko1: Бачив авто 2009р.в., а стан як у авто з 1998р. До прикладу, мій знайомий купив октавію А5 2007р.в. за 13500$ і дуже дивувався, чому ми з кумом заплатили за таке ж авто (ще й з мотором 1.6) аж 14600$!!! В результаті трьохмісячної експлуатації: в кума поміняно мала-фільтра, а в товариша - вся ходова, сальники клапанів, гальмівні колодки, радіатор, підшипники ступиць і на підході ще багато іншого... До речі, за свою машинку теж заплатив немало (в Києві на автобазарі бачив ідентичні, але на 1500$ дешевше), але в мене специфічні вимоги до стану авто і впевнений у її сервісній історії на 200%!!! Я люблю їздити на авто і ніколи не купував машинку для "сексу" :D
Я то знаю. Теж саме і сказав другові. Він перше авто купує. Мова про те, що якщо з тим авто все гаразд. Я порадив йому зробити повну діагностику хоча б ходової перед покупкою. До речі, він теж готовий переплатити трохи, аби знати що там все добре. Через те і "боїться" авто старших за.... і з пробігом більшим від....
Я б порадив зробити так як робив чоловік, що купував у мене мого попереднього Пасата! Людина "вийшла" на мене через знайомих, але сказав щоб я не ображався і він хоче поїхати на офіційну СТО (мовляв, "не мішок бульби купує")! На "Алексі" машинку тестували 2 години і потім дали офіційне заключення по роботі всіх основних вузлів та агрегатів. Коштує ця процедура недешево (600грн.), але якщо щось недогледіти, то ця сума "відригнеться" потім в рази.....