товариші хто може продати автомагнітолу, mp3 цікавить моделі недорого, (ну як завжди, усі ж хочуть недорого). якщо можна то з конкретною назвою моделі щоб я зміг глянути в неті фото і функціональність. але також щоб вони були доглянуті, старе, потерте, поцарапане, глючне, що кнопки непрацюють непропонуйте. готовий викласти до 120 баксів також куплю сидіння рікаро , б/у але догляноті. ціну розгляну різну в порівнянні до товару. також хорошу музику на задню кришку, тобто 2 динаміка, і хто б мід допомогти провести дріт до заду від магнітоли, бо нешарю в тому, не за даром. зловило камінь моє лобове, де можна якісно і недорого це зробити, з якісним склом, одним словом купа мелочної роботи в якій нема кому порадити і допомогти. усі друзі постійно зайняті . або нульові.
Відповідь: куплю Перехрестя Любінська-Патона, бувший будинок побуту, зараз там офіс ТК "Воля". Якщо дивитись на цей будинок з патона то зразу за ним є парочка гаражів (заїзд зліва), на них вивіска "Автоскло". Скло можеш сам діставати, а можуть і вони дістати.
Відповідь: куплю На личаківській міняв, точніше як їхати на Лисиничі біля овочевого магазину(напроти 28го заводу) наліво і по головній проїдеш десь метрів з 300 не доїжджаючи до переїзду з права там буде якийсь не то склад не то шо, там охорона на вїзді ото там теж дістають і встановлюють автоскло, (я як міняв то там було найдишевше) о навіть знайшов телефон туди
Відповідь: куплю Стрийська 338 "Анна" Вони можуть зремонтувати скло, якщо тріщина не стара. тел.223-20-22
Відповідь: куплю Скоро буду продавати свій магнітофон піонер ціна договірна. на зїзді можеш подивитись послухати протестувати тілики не царапай.
Відповідь: куплю та що тут говорити до тебе ще все одно далеко, треба купа дрібниць, та й трохи грошей, ангельскі фари куплю блище до літа, бампери буду купляти також за місяць-два під покраску такі щоб були, а поки що тре стойки поміняти передні та оце все що я хочу. от в суботу буду щось починати робити. Додано через 1 хвилину просто, провода є.
Відповідь: куплю я можу продати свою мангітолу Vitec(МП3,ММС карточку,на флешку,з пультом,ну можна казати нова )ще здаеться вона на гарантії навіть.Я брав її за 600 грн,ну а продати можу за 500.
Відповідь: куплю автомагнітолу може цікавить тебе соні гт 200 (якшо зацікавить дам точнішу модель) стан хороший 50 уо
Відповідь: куплю автомагнітолу та в мене такий розклад пар шо не дуже то виходить приїзджати постараюся приїхати якшо хочеш можу ссилку дати на мафон
Відповідь: куплю автомагнітолу та я вже дивився в неті на твій, а як і коли серед тижня можна глянути?
Відповідь: куплю автомагнітолу сидіння від гольф 3 GTI, хто продасть? можу в обмін на свої з доплатою в класному стані. і скільки вартує віддати за фари такі як були у гольфі GTI манкей ? пропонують за 300 баксів хелу, вартує? чи б/у хорошу, хтось знає де знайти????? таку хочу...... http://www.volkswagen.lviv.ua/component/option,com_datsogallery/Itemid,20/func,detail/id,489/ Borman ти ще ненадумав продати сидіння ?