Куплю балон на газ пропан-бутан в В3 Пассат замість докатки. тобто таблетка. впринципі може бути і ціла газова установка 3-го покоління. Писати - тут. Звертатись в ПП на Асю - 56-86-72-515 т.м. 066-079-85-22
Є в наявності ціла, італійська але здається 4 поколіня(стояла на 9-тці) !!!! Пізніше скину фотки якщо цікавить!!!
ціна, ціна, ціна!!!!!! також цікавить це питання. Проді, після нового року будуть газові установки ціною біля 100 у.е. б/у, зараз на границі дурдом "вєсєлка". нічого провезти неможна
4-е покоління менше цікавить. але краще ціну, а не фотки. Тамка сверлити колектора треба, компа. купа гімору одним словом, а налаштувати нема кому((((((
В знайомого залишився новий балон(таблетка) після продажу авто, спитаю! Він вроді ще й з газом!!! Відпишу пізніше!!!
Ростиславе!! в мене на Вас велика надія))))) і поцікавтесь про те, що я просив. Планую після Нового року. пі.ся. я знайшов ключі від того ТЗ, що у Вас є.
Маю газову установку 3-го покоління, стоїть на 1-му сірку. Сірко їздив на газу. Балон - таблетка - докатка, італійський редуктор. Що ще тре зняти з мафини для комплектності? В цінах не орієнтуюсь. Пропонуйте ціну
впринципі, наскільки я знаю, має бути ще трубки, антихлопок, редуктор. А!!!!! Кніпочка обов*язково Краще Рос пояснить, або Серж9. в них такі девайси стоять. на рахунок ціни - 300-350 доларів з роботой коштує. Тому думаю краще Ви пропонуйте. Взнавайте. а вже від того будемо відходити далі. З повагою РоманоПродді))))))))))))))))))))))))))))
пре. але ти ж сам знаєш, що в ГБО міняються тільки різні ремкомплекти - типу резинки, ущільнювачі. А так - мало що там портиться. Олег М - скільки часу у вас те ГБО??
Фото таблетки Також маю редуктор LOVATO (Італія) Таблетка+редуктор=800грн. П.С. трубки є, але вони не викликають довіри, краще придбати нові (вони не дорогі).
редуктору ціна 350 грн тільки якщо він кілька днів назад знятий з авто (що навряд), а так - гривень 150-200. якщо трохи редуктор полежить то мембрани стають дубовими
балон майже повністю забитий пропаном і був знятий разом з редуктором з авто минулого тижня, в цю середу приїхали з Польщі.
з якої машини знято? яка марка? карб. чи інжектор? на балоні запірний клапан електричний чи механічний? скільки літрів балон? якщо знято з машини на ГБО, то чому не йде мова абсолютно про весь комплект?