Як казав знайомий шо возить запчасті то краще купити новий. Я якраз замовив на Екзіст для своєї але заднього колеса. Фірма Pex десь 170грн, точно не памятаю, ще не доставили.
а б/у и не найти, их тяжело выковырять, обычно ломаются... проще искать с В4 и ставить свою проводку...
по крайней мере, датчики с В4 можно снять, с В3 это практически не возможно,.. так же этот датчик устанавливался на Golf II и Jetta...
вони що, всі одинакові? в мене гольф 3, але міняні ступеці від пасата б3 ... один датчик нормальний, а інший був несправний. Я його поміняв на новий, але він шось дає погані покази і спрацьовує лише від 20 км/год
то треба діагностувати. може бути зазор поганий або щось не те з вінцем абс, проводка(що більш ймовірно) десь перететра
+1... где то есть косяк, а может и сам новый датчик косячит... на эти модели автомобилей, ДА.. в этом то и проблема, что сборная солянка, и скорее всего для ЭБУ АБС твоего третьего Гольфа, датчики от В3 не подходят, ну, или не будут корректно работать...
где то есть косяк, а может и сам новый датчик косячит... проблема лише в датчику, оскільки вже все перевірили вздовж і впоперек в этом то и проблема, что сборная солянка, и скорее всего для ЭБУ АБС твоего третьего Гольфа, датчики от В3 не подходят, ну, или не будут корректно работать... якщо б два глючило то так, але проблема в тому, що лівий коректно все показує, а новий правий - ні
і я про це, тому другий раз не хочу попасти на 200 грн надіюсь найду в когось або на шроті рідний датчик
Уже поставив, 4дні політ нормальний, точніше гальма. Дійсно вийняти старий не вибивши його молотком по частинах неможливо. Дирка в яку він вставляється ржавіє й іржа зажимає давач. Тобто бу не варіант. Заміна 10хвилин в гаражі з ямою, вибивання старого 5хвилин. Зйом колеса і установка назад ще з 10хвилин.